Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strčte tú posr..ú pizzu do rúry, kričala zákazníčka

Dievčina od nervozity ťuká do telefónu
Dievčina od nervozity ťuká do telefónu

BATON ROUGE - V dobrom určite nebudú spomínať pracovníci pizzerie v Lousiane na zákazníčku, ktorá si vyventilovala svoj hnev na ich účet. V zariadení rýchleho občerstvenia totiž predviedla také divadlo, že nad jej psychickým zdravím pochybovali nielen zamestnanci, ale aj samotní zákazníci.

Video, ktoré sa nedávno objavilo na internete, zachytáva mladú študentku, ktorá si do pizzerie odskočila z neďalekej univerzity. Bola však natoľko netrpezlivá, že začala pokrikovať na personál, aby "tú pos.... pizzu už konečne strčili do pos.... rúry.

Pracovníka za pultom však jej nevychované spôsoby nevyviedli z miery a snažil sa ženu upokojiť, zatiaľ čo prítomní zákazníci sa na celej situácii dobre zabávali.

Dievčine však po chvíli praskli nervy a po jednom mladíkovi, ktorý si na jej adresu neodpustil malú poznámku, hodila krabicu a odkráčala preč. Ten zareagoval tým istým spôsobom, načo ho kamarát začal upokojovať, nech celú vec hodí za hlavu. Či sa svojej pizze študentka naozaj dočkala, už video neprezrádza.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu