Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Už ste skúšali prať bez prášku?

Gulička na pranie Ecogenie Zobraziť galériu (2)
Gulička na pranie Ecogenie

Možno si poviete: čo je to za hlúposť? Prečo by sme mali prať ako kedysi pred sto rokmi, keď teraz sa firmy predbiehajú v reklame na lepší a ešte lepší prací prostriedok?! Pravda však je, že vtedy sme nepoznali alergie a naše životné prostredie nebolo ani zďaleka tak zničené, ako je teraz. A verte či nie, prispeli sme k tomu my všetci aj tým, že pri praní používame prášky alebo gély.

Pri klasickom praní sa chemikálie z pracích prostriedkov zachytávajú na oblečení, čo často dráždi pokožku a spôsobuje to svrbenie, začervenanie alebo aj vznik alergie. Po praní sa navyše chemikálie vypúšťajú do odtoku a končia v prírode. Okrem toho sú pracie prášky čoraz drahšie a drahšie a jedna dávka prášku vydrží, samozrejme, len na jedno použitie. Na toto Vás však neupozorní žiadna reklama.

 

Existuje moderný, ale zároveň šetrný spôsob prania?

Existuje. Volá sa Ecogenie. Je to gulička na pranie, ktorá je na trhu ešte len pár mesiacov, ale už sa stáva bestsellerom v mnohých krajinách. Je to malá modrá gulička, s ktorou vyperiete špinavé prádlo rovnako dobre a čisto, ale bez použitia akejkoľvek chémie. Určite sa pýtate, čo je to za zázrak. Žiadny zázrak, vedci len využili základné chemické zákony. Pri bežnom praní to totiž nie je prášok, ktorý čistí oblečenie. Ten iba zmäkčí vodu, vďaka čomu sa z látky ľahšie odplaví špina. Na zmäkčenie vody však netreba použiť prášok. Gulička na pranie Ecogenie to dokáže tiež – v jej vnútri sú stovky malých keramických guľôčok, ktoré pri pohybe menia povrchové napätie vody. Zároveň vytvárajú záporné ióny, tie aktivujú molekuly vody a tým sa rozkladá špina či mastnota usadená priamo na vláknach látky. Prádlo vytiahnete z práčky rovnako čisté a voňavé ako keby ste použili klasický prášok na pranie.

 

Ako sa používa gulička na pranie Ecogenie?

Úplne jednoducho. Do práčky vložíte špinavú bielizeň, na ňu položíte Ecogenie a navolíte si program prania. Gulička na pranie Ecogenie je vyrobená zo špeciálneho flexibilného materiálu, vďaka ktorému sa počas prania neotvorí, nezmení sa jej tvar a nevydáva ani žiadny hluk. Po praní ju nechajte voľne vyschnúť a hneď je pripravená na ďalšie použitie. No a použiť ju môžete 1000-krát!

 

Najväčšie výhody guličky na pranie Ecogenie:

- vydrží Vám na 1000 praní! (to sú cca 3 roky prania)

- vhodná na pranie všetkých látok a materiálov

- ideálna pre alergikov

- ušetríte skutočne veľa peňazí, ktoré by ste minuli na pracie prášky

- šetrí životné prostredie – nevyužíva žiadne chemikálie!

 

Vyskúšajte aj Vy revolučnú novinku – jednoduchý a šetrný spôsob prania, ktorý ochráni Vaše zdravie, životné prostredie, ale aj Vašu peňaženku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu