Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Vymočila sa na pomník a sexovala na verejnosti

Žena na pamätníku vykonáva malú potrebu Zobraziť galériu (3)
Žena na pamätníku vykonáva malú potrebu

BLACKPOOL - Obrovskú vlnu odsúdenia si v posledných mesiacoch vyslúžila jedna Angličanka za to, že sa v pobrežnom meste Blackpool vymočila na pamätník pre obete 2. svetovej vojny. Vojnoví veteráni i verejnosť jej teraz za tento nehanebný čin nehovoria inak ako "najnechutnejšia osoba Británie".

Bývalú narkomanku Wendy Lewisovú (32) kamera v máji zachytila, ako si uľavuje na nie práve najvhodnejšom mieste. Malú potrebu sa totiž rozhodla vykonať na vojnovom pamätníku, ktorý postavili na počesť obetiam druhej svetovej vojny.

Tam sa však jej drzosť a arogancia zďaleka neskončila. Krátko nato ju polícia prichytila, ako sa so svojím priateľom oddáva sexuálnym radovánkam na verejnosti. Keď ju dôstojníčka Emma Halliwellová upozornila na nevhodné správanie, Lewisová na policajtku fyzicky zaútočila a opakovane ju kopala do nôh.

Ženu za verejné pohoršenie a napadnutie policajtky podmienečne odsúdili na pätnásť týždňov s odkladom na jeden rok. Súdneho pojednávania sa minulý piatok zúčastnili aj vojnoví veteráni v baretoch a s vyznamenaniami na hrudiach, ktorí tak demonštrovali svoj názor na ženine potupné správanie.

Na súde Lewisovú doprevádzal aj jej priateľ Frank McKenzie, ktorý sa očividne snažil svoju priateľku pretromfnúť. Pri odchode zo súdnej siene totiž "hitlerovsky" zasalutoval a nezabudol ani na vystretý prostredník.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu