Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pokožka, ktorú by Vám aj bábätko mohlo závidieť

Derma Seta Zobraziť galériu (2)
Derma Seta

Krásna, hebká, hladká a zdravá. Je taká Vaša pokožka? A chceli by ste takú? Máte ju mať, je tu horúca novinka, vďaka ktorej sa Vaše telo na pohľad aj na dotyk zmení Derma Seta.

Na trhu je špeciálny prístroj, ktorý rozmazná Vaše telo od hlavy až po päty. Derma Seta je viacúčelový prístroj, s ktorým môžete vykonávať najdôležitejšie a najpotrebnejšie ošetrenia kože úplne inak ako doteraz:

- odstraňovanie chĺpkov na celom tele

- odstraňovanie suchej, šupinatej kože

- odstraňovanie zhrubnutej kože na chodidlách

- hĺbková hydratácia pokožky

- masáž tela

 

Derma Seta má niekoľko nadstavcov, pričom každý z nich má svoju špeciálnu funkciu. Základom je výnimočný nadstavec s kryštálovou hlavicou a brusným papierom, ktorý odstraňuje chĺpky z tela ľahko a bezbolestne. Žiadne žiletky, vosk ani depilácia. Jemné kryštálové mikročastice pracujú tak, že pri otáčaní nadstavca (550 otáčok za minútu), stimulujú vlasové folikuly, tie sa otvoria a chĺpky z nich jemne vykĺznu aj s korienkom. S Derma Setou si môžete odstraňovať chĺpky na nohách, v oblasti bikín, na chrbte aj na hrudi. Súčasťou balenia je tiež malý odstraňovač nežiaduceho ochlpenia na tvári.

 

Máte po holení na pokožke suché šupiny?

Derma Seta nielen odstraňuje chĺpky, ale zároveň robí jemný peeling, takže sa môžete spoľahnúť, že Vaša pokožka bude úplne hladká a jemná na dotyk. Fantastická vec číslo dva – po odstránení chĺpkov vymeňte na prístroji kryštálovú hlavicu za leštiacu, naneste na ňu svoje obľúbené telové mlieko a nechajte si urobiť dokonalú hĺbkovú hydratáciu. Krém či mlieko preniknú vďaka krúživým pohybom Derma Sety hlboko do pokožky a bude tak skutočne vyživená a plná vitamínov. Použiť môžete aj dve masážne hlavice, ktoré navyše perfektne rozmasírujú všetky vrstvy pokožky – prekrvia ju a bude vyzerať ešte lepšie!

 

Drapľavé a suché chodidlá? Stačilo!

Derma Seta je ideálne riešenie aj pre Vaše chodidlá. Ďalší z jej špeciálnych nadstavcov je pemzový, ktorý Vám výborne vyhladí päty, odstráni zrohovatenú a stvrdnutú kožu, ale aj otlaky a mozole.

Derma Seta je prístroj, ktorý sa dá ľahko skladovať, ideálny je tiež pri cestovaní, lebo sa zmestí do každej cestovnej tašky či kufríka. Tento malý praktický pomocník ale dokáže veľké veci – postará sa o celé Vaše telo.

 

Dopriať si starostlivosť nie je luxus, je to nutnosť, aby bolo Vaše telo krásne a zdravé, čo sa prejaví aj na Vašej psychickej spokojnosti. Rozmaznávajte sa ako bábätko, Derma Seta sa o Vás dokonalo postará!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu