Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudnúť sa dá len tvrdým tréningom a odriekaním jedla? Hlúposť!

Masážno-relaxačný prístroj Relax&Tone vám pomôže schudnúť Zobraziť galériu (3)
Masážno-relaxačný prístroj Relax&Tone vám pomôže schudnúť

Máte pocit, že ste už vyskúšali všetky možné diéty a cviky a napriek tomu máte stále kilečká navyše a nie a nie sa ich zbaviť? Nehádžte flintu do žita. Schudnúť sa dá aj inak ako drinou a potom v posilňovni alebo odriekaním si jedla.

Sledovania mnohých psychológov a diétológov potvrdili, že mnohí ľudia, ktorí sa za každú cenu snažia schudnúť, paradoxne ešte viac priberú! Spôsobuje to stres a strach z neúspechu a zlyhania. Navyše je naše telo počas diétneho režimu v napätí, preto si zásoby ukladá a vôbec sa ich nechce zbaviť.

 

Neobmedzujte sa – doprajte si!

Základom akéhokoľvek úspechu je naša psychická pohoda a vyrovnanosť. V prípade chudnutia to platí dvojnásobne. Možno budete prekvapení, ale chudnúť neznamená týrať sa, ale správne sa starať o svoje telo a svaly.

Kedy naposledy ste si dopriali poriadnu masáž? Netreba platiť veľa peňazí masérom. Na trhu už existuje mnoho kvalitných prístrojov, ktoré sa postarajú o Vaše unavené svaly, vymasírujú Vaše telo a zároveň pri pravidelnom používaní ničia podkožné tukové zásoby. Patrí medzi ne aj čoraz obľúbenejší Relax and Tone. Je to masážno-relaxačný prístroj, po ktorom skutočne zostávajú viditeľné výsledky. Funguje na základe vibračnej masáže, ktorej intenzitu si zvolíte Vy sami. Určite ho vyskúšajte ak potrebujete:

- uvoľniť unavené, stuhnuté svaly

- uvoľniť bolesti v krčnej chrbtici a v ramenách

- spevniť a zoštíhliť svaly na ktorejkoľvek časti tela

- prekrviť pokožku a naštartovať tak odbúravanie tukových zásob

- zbaviť sa nadbytočných kilogramov, predísť ich ukladaniu

- vyhladiť pokožku, zmierniť celulitídu, ale aj vrásky

 

Masážno-relaxačný prístroj Relax and Tone je ideálny na chrbticu, ruky, brucho, stehná a zadok.

Vyskúšajte chudnúť inak – v pohode a s viditeľnými zmenami. S Relax and Tone si nemusíte nič odriekať, práve naopak! Dokonca teraz k nemu dostanete ako darček aj účinný anticelulitídny krém, aby ste sa pomarančovej kôry zbavili ešte rýchlejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu