Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Učiteľka sa bála hodnotenia, nafingovala pád!

Zbabelá učiteľka predstiera pád zo schodov
Zbabelá učiteľka predstiera pád zo schodov

NEW YORK - Netradičný spôsob ako sa vyhnúť hodnoteniu pracovného výkonu zo strany svojich nadriadených si zvolila jedna newyorská stredoškolská učiteľka. Aby nemusela čeliť prípadnej kritike svojho supervízora, nafingovala pád zo schodov!

Učiteľka strednej školy v Brooklyne Ilene Feldmanová (33) má zrejme masochistické chúťky. Veď ako inak sa dá nazvať jej "pokus" o pád zo schodov, ktorý zinscenovala z obavy pred zlým hodnotením svojho ročného pôsobenia na škole.

Pracovníci školy však poňali podozrenie, že si celý incident vymyslela. Kamera na chodbe totiž zachytáva učiteľku, ako sa ľavou rukou pridŕža zábradlia, v pravej ruke drží kabelku a pomaly padá zo schodov. Vďaka videozáznamu sa tak podarilo odhaliť Feldmanovej nekalé úmysly.

Tá spočiatku tvrdila, že sa jej noha zachytila na jednom zo schodov, pravdepodobne kvôli prilepenej žuvačke. "Zohla som sa, aby som si skontrolovala topánku, vtom som však stratila rovnováhu a skotúľala sa zo schodov. Pritom som si poranila pravé koleno," vypovedala Feldmanová, ktorá po absolvovaní ošetrenia v nemocnici požiadala o odškodnenie za vymeškané pracovné dni.

Po usvedčení z podvodu dala učiteľka výpoveď a na základe rozhodnutia úradov sa viac nemôže uchádzať o prácu v školskom systéme.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu