Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tvrdý pád futbalového esa: Po uši zadlžený Skuhravý fingoval krádež auta!

Tomáš Skuhravý
Tomáš Skuhravý (Zdroj: wiki)

BRATISLAVA/PRAHA - Bývalý elitný strelec československej futbalovej reprezentácie Tomáš Skuhravý sa len tesne vyhol base. Pražský súd mu totiž odsúdil len na podmienečný trest za to, že fingoval krádež požičaného luxusného auta. Skuhravý sa asi chcel vyhrabať z finančných problémov, údajne totiž dlží tri milióny českých korún.

Luxusné auto, na ktorom sa chcel Skuhravý nabaliť, malo hodnotu asi dva milióny. Bývalý športovec ho nevrátil, ale odovzdal komplicovi. Potom vyhlásil, že mu ho ukradli. Komplic auto upravil a chcel ho predať.

Polícia však v tom čase rozbíjala gang obchodníkov s kradnutými drahými autami a na podvod sa prišlo. Skuhravý, ktorý žije najmä v Taliansku, sa postavil pred súd a jeho povesť poriadne utrpela.

"Trest má výchovný charakter, pretože ku škode nedošlo. Auto, ktorého sa to malo týkať, bolo spoločnosti vrátené," uviedol na súde advokát Bronislav Šerák. Skuhravý sa priznal a povedal, že spravil životnú chybu.

Spolupracoval tiež s políciou na vyšetrovaní a identifikácii ďalších obvinených zo zlodenského gangu, napísal Blesk.  Polícia pri zásahu proti nemu zaistila 35 áut v celkovej hodnote 40 miliónov českých korún. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu