Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vydeseného oslíka na padáku ťahali za člnom!

"Lietajúceho" osla čakal tvrdý pád do vody

MOSKVA - Ruská polícia vyšetruje nezvyčajný prípad, pri ktorom zamestnanci firmy ponúkajúcej adrenalínové lety priviazali na paraglajdingový padák zavesený za motorový čln osla. Vydesené zviera letelo niekoľko stoviek metrov a dopadlo do mora. Podľa spravodajského serveru serveru RT.com hrozia podozrivým za týranie zvierat až dva roky väzenia.

"Husársky" kúsok mal slúžiť na zabezpečenie lepšej publicity adrenalínovej atrakcie prevádzkovanej v jednom z letovísk na brehu Azovského mora. Podľa agentúry AFP ale medzi okolostojacimi vyvolal skôr zdesenie a rozplakal niektoré deti, ktoré vyľakalo oslíkovo vystrašené hýkanie. Zviera let prežilo, okrem psychického šoku ho ale čakal aj tvrdý pád do vody.

Vyšetrovatelia sa o prípade "lietajúceho somára" dozvedeli až s niekoľkodňovým oneskorením, pretože nikomu z dovolenkárov nenapadlo zavolať políciu. Incident si ale natáčali na mobilné telefóny a niektoré záznamy poslali aj do miestnych médií. Podľa miestnej tlače letel somár v niektorých prípadoch tak vysoko, že sa deti pýtali svojich rodičov, prečo sa na padáku vznáša pes.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu