Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Milionár učí Slovákov zarábať milióny, volajú ho „Pán Úspech“

Jack Canfield Zobraziť galériu (5)
Jack Canfield

BRATISLAVA - Už dnes večer priletí na Slovensko, v sobotu sa predstaví verejnosti – Jack Canfield, svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, najuznávanejší success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značek ale aj bežných ľudí na celej planéte, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov za sériu kníh Slepačia polievka pre dušu.

On sám je synonymom úspechu – predal viac ako 100 miliónov kníh, vygeneroval tržby za vyše miliardu dolárov, jeho rady počúvajú tí najúspešnejší z úspešných. Zmenil život státisícom ľudí po celom svete a teraz prichádza aj na Slovensko.

V sobotu 26. júna v bratislavskej Incheba Expo Aréne môžete aj vy odhaliť jeho princípy úspechu. Prednáška „Tajomstvo úspechu“, vám predstaví mimoriadne účinné pravidlá, ktoré Jack Canfield študoval viac ako 30 rokov od najvýznamnejších osobností ľudskej histórie a prostredníctvom nich dosiahol celosvetový úspech a vybudoval vlastnú miliardovú značku.

Vôbec po prvýkrát na Slovensku je takáto konferencia otvorená aj pre širokú verejnosť. Naučíte sa na nej pracovať efektívnejšie, zorganizovať si čas, naučíte sa ako dosiahnuť ciele osobné aj pracovné a je jedno či túžite zarábať milióny alebo byť najlepší rodič na svete. Naučíte sa ako byť pripravený, keď príležitosť zaklope. Naučíte sa ako nájsť priateľov, ktorí vám otvoria dvere a mnoho iného. Ale pozor – princípy, ktoré sa naučíte, treba aj používať. Len počúvať nestačí.

 

Konferencia „Tajomstvo úspechu“ sa uskutoční už túto sobotu 26. júna 2010 v Incheba Expo Aréne v Bratislave.

Vstupenky sú v predaji na www.ticketstream.sk a www.ticketportal.sk

Všetky potrebné informácie nájdete na www.tajomstvo-uspechu.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu