Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

S modernými technológiami proti celulitíde

Anticelulitídny sprej s masážnymi pančuškami Go 4 Slim Zobraziť galériu (2)
Anticelulitídny sprej s masážnymi pančuškami Go 4 Slim

Dámy, ruku na srdce, aj vás trápi „pomarančová pokožka“? Nezúfajte. Pomôcť vám môže systém Go 4 Slim. V klinických štúdiách schudli ženy po 8 týždňoch až o 20% v páse, v bokoch a na zadočku. Navyše, pokožka sa v týchto častiach vyhladila.

Ako systém Go 4 Slim funguje? Využíva moderné nanotechnológie v anticelulitídnom spreji v kombinácií s masážnymi pančuškami. Tie obsahujú masážne vlákna Skinlife, ktoré sú antibakteriálne a na pokožku veľmi mäkké. V praxi tak pančušky masírujú pokožku a jemne vtierajú anticelulitídny sprej do pokožky.

Veľkou výhodou je, že pančušky môžete nosiť pod šatami. Sú komfortné na nosenie a nik si nevšimne, že ste sa stali bojovníčkou proti pomarančovej pokožke.

Zabudnite na krémy, ktoré musíte dlhodobo masírovať do kože, drahé kúpeľné procedúry. Všetko čo potrebujete spraviť je nasprejovať vnútorné pančušky a počkať, kým zaschnú (trvá to 5 minút). Potom ich nosiť po dobu minimálne 4 hodiny (odporúčaná doba je 8 hodín). Najlepšie na celom systéme je, že nik nezbadá, že nosíte špeciálne pančušky a vy sa môžete venovať svojim každodenným povinnostiam. Systém robí zázraky pre zaneprázdnené mamičky, ktoré nemajú čas na seba a napriek tomu chcú vyzerať skvele. Rovnako, žiaden z vašich kolegov v práci si nevšimne, že pod kostímom máte pančušky.

Go 4 Slim je dostupný v béžovej farbe (aby ich nebolo vidno pod oblečením) a v 5 veľkostiach: S. M, L, XL a XXL. Pretože je vyrobený z pružného materiálu, nemali by ste mať problémy so žiadnou veľkosťou.

Systém Go 4 Slim využíva poznatky z modernej nanotechnológie je určený pre všetky dámy, ktoré sa chcú starať o svoje telo a pritom vykonávať každodenné aktivity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu