Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ako nájsť ihlu v kope sena alebo Čo naozaj funguje na celulitídu?

Adone LegTone Serum je účinný prípravok proti celulitíde
Adone LegTone Serum je účinný prípravok proti celulitíde

Menej je niekedy viac – dámy, priznajte úprimne koľko prípravkov proti celulitíde ste už vyskúšali? A koľko z nich Vám skutočne pomohlo?

Stačí jeden, ale poriadny!

Vybrať si spomedzi krémov a gélov ten správny je na prvý pohľad hotová veda. Ale v skutočnosti je to úplne jednoduché, veď kritérium je vždy to isté: chceme viditeľné výsledky. Preto, milé dámy, používajte to, čo naozaj funguje!

 

Už aj na našom trhu je výnimočná emulzia proti celulitíde Adonia LegTone Serum. Čo poviete na to, že výsledky zbadáte už po 9-tich minútach? Klinické testy dokázali, že po 9-tich minútach od nanesenia emulzie sa vzhľad celulitídy zlepšil o 47% a po 6-tich mesiacoch pravidelného používania to bolo 72%. Ako je to možné?

 

Žiadne podozrivé zázračné účinky – tu sú fakty:

- Adoniu vyrábajú grécki botanici, ktorí pracujú s rastlinnými kmeňovými bunkami

- tie omladzujú a regenerujú naše málo aktívne bunky

- Adonia obsahuje aj 23 špeciálnych organických olejov, ktoré očividne fungujú a zlepšujú kvalitu pokožky (grapefritu – odstraňuje z tela toxíny, citrónová kôra – antiseptikum, mrkvové semená – upravujú narušené vrstvy kože, zázvor – zmenšuje celulitídu a kŕčové žily, cyprus – lieči poškodené vlásočnice, nerolový olej – proti striám atď.)

 

Emulzia proti celulitíde Adonia LegTone Serum je jedinečný prípravok svojho druhu, pomohol už stovkám žien – buďte ďalšia z nich!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu