Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

AVIS odštartoval “GO DRIVE” prostredníctvom Facebooku

Avis vám ponúka inovatívny spôsob cestovania
Avis vám ponúka inovatívny spôsob cestovania "Go Drive"

BRATISLAVA - Slovenské zastupiteľstvo svetovej autopožičovne AVIS dňa 1.6. 2010 spúšťa inovatívny spôsob cestovania s názvom “GO DRIVE”, ktorý výhradne distribuuje cez svoju Facebook aplikáciu AVIS.

“GO DRIVE” je každotýždenná ponuka destinácii po celej Európe, kde AVIS má vozidlá rôznych kategórií a má záujem tieto vozidlá prepravovať späť na Slovensko Každý kto má záujem, prihlási sa na niektorú z jednotlivých ponúk na stránke Facebook AVIS, a zaplatí minimálnu paušálnu sumu (napr.: SAAB vo Švédsku do Bratislavy – cena 9,90 EUR s DPH) a dostane časový a kilometrový limit dokedy danú trasu musí zvládnuť.

Tento koncept je zaujímavý pre viaceré skupiny ľudí:

- pracovníci pracujúci v zahraničí vracajúci sa späť na Slovensko, kde jediný náklad na cestu sú pohonné hmoty, prípadne diaľničné poplatky a minimálna cena nájmu.

 

Obvyklým limitom na každotýždennú ponuku je dovoz vozidla do 7 dní od zadania a obvyklý kilometrový limit je trasa –destinácia – Bratislava + 50% km. Zaujímavým cieľom programu GO DRIVE sú aj študenti, ktorí vo väčších skupinách cestujú po celej Európe.

Veríme, že konceptom GO DRIVE je AVIS pionierom lacného cestovania, prepravy osôb a v neposlednom rade aj spoznávania krajín.

Pokiaľ chcete poznať aktuálne atraktívne destinácie, sledujte Facebook stránku AVIS.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu