Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásne telo bez celulitídy za deväť minúť!

Adonia Legtone Serum Zobraziť galériu (5)
Adonia Legtone Serum

Keď sa vám do rúk dostane luxusné balenie anticelulitídového krému Adonia Legtone Serum s účinkami do 9 minút, budete rozhodne očarené. Omámi vás príjemná vôňa, ľahko roztierateľný krém s vysokými účinkami, vaša pokožka bude jemná ako pierko a po celulitíde sa rozhodne zľahne zem. Neveríte? Vyskúšali sme za vás!

Atraktívne balenie v presklenej tube s vnútornou náplňou pôsobí luxusne a zaujímavo zároveň. Keď otvoríte vrchnák, do nosa vám prenikne nádherná vôňa rastlín z egejského ekosystému, ľahká, jemná a príjemná, takmer neopísateľná. Podľahnete jej, nás hneď dostala! Krém sa nanáša dva razy po sebe v intervale deväť minút, po ktorých zostanú vaše problémové partie jemné ako detská pokožka. Sérum vyrovnáva štruktúru pokožky a na povrchu stehien, bokov či zadku redukuje pomarančový vzhľad pokožky.

Odporúča sa nanášať dvakrát denne, najlepšie ráno a večer. Ak vyskúšate aj striedanie teplého a studeného prúdu vody na problémové partie pred samotným krémovaním, nebudete sa stačiť čudovať. My sme pre intenzívnejší účinok krém votreli krúživými pohybmi, akoby ľahkou masážou. Pokožka zostáva jemná a nádherne voňavá po celý deň či celú noc. Aj o niekoľko hodín budete na spevnenej pokožke zázračné výťažky z gréckej botaniky cítiť. Viditeľná je najmä redukcia pomarančového vzhľadu, pokožka je hebká a neodolateľná na dotyk.

Zázračný krém s vysoko intenzívnymi účinkami možno zakúpiť len v limitovanej edícii, v Amerike bolo sérum vypredané za sedem dní. Preto neváhajte, a výrobok si zakúpte už dnes! Za 79,90€ sa v priebehu pár minút zbavíte estetického trápenia a doprajete si nielen krásne telo, ale aj sebavedomú myseľ.

Viac o produkte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu