Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bezstarostná jazda

>Na víkendovom motozraze sa zišlo viac ako 2 500 motorkárov Zobraziť galériu (3)
>Na víkendovom motozraze sa zišlo viac ako 2 500 motorkárov

BRATISLAVA - Bezstarostná jazda! Názvom kultového motorkárskeho filmu zo 60. rokov by sa dala charakterizovať sobotňajšia spanilá jazda učastníkov 13. ročníka motozrazu Chopper show 2005.

Presne o piatej večer sa na 60-kilometrovú okružnú jazdu z bratislavských Zlatých pieskov cez Senec a Šamorín späť do Bratislavy vydalo asi 700 motocyklov. Od legendárnych značiek Harley-Davidson cez športové Yamahy a Kawasaki až po terénne štvorkolky zn. Honda.

Pelotón zo začiatku viedol Pišta Karniša, šéf domáceho Harley-Davidson klubu, po prvých kilometroch jazdy sa však pred neho predrali mladší, drzejší motorkári, ktorým "nesedela" pomalá jazda. Kolóna sa roztrhla, motorkári sa začali predbiehať. Niektorí dokonca vykladali nohy na riadidlá, ďalší o dušu vytrubovali. Našťastie, jazda sa zaobišla bez jedinej havárie.

Na víkendovom motozraze Chopper show 2005 sa zúčastnilo 2 548 motorkárov z celej Európy. Premiéru absolvovali "čopristi" z Litvy, Bieloruska a Ruska. "Keď vyrážali na náš motozraz, tak v Moskve ešte snežilo," prezradila zaujímavosť spoluorganizátorka akcie M. Kozelová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu