Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pozor! Už len pár dní do konca dražby!

Dominik Hrbatý Zobraziť galériu (5)
Dominik Hrbatý

Už len pár dní vám zostáva na vydraženie si tenisového duelu s Dominikom Hrbatým a Ibim Maigom, striebornej brošne od Ley Fekete, ručne maľovaného trička Kristíny Farkašovej či kostým od skupiny Maduar. Využite poslednú šancu získať nezabudnuteľný darček či zážitok od slovenských celebrít.

Známe tváre Slovenska venovali do dražby kúsok svojich osobných vecí, aby podporili neziskovú organizáciu ŽELAJ SI, ktorá už štvrtý rok plní sny dlhodobo chorých a zomierajúcich detí. A tých je veru neúrekom, a nie vždy sú lacné: „Deti dlhodobo ležiace v nemocniciach najčastejšie snívajú o notebooku, ktorý by zahnal dlhé chvíle. Veď len tak ležať a pozerať sa na strop nemocničnej izby týždne či dokonca až mesiace je na nevydržanie,“ hovorí predsedníčka ŽELAJ SI Soňa Rebrová.

Všetok výťažok z dražby pôjde práve na kúpu notebookov, na ktoré momentálne čaká asi dvadsať prevažne onkologicky chorých detí.

Aj čitatelia Topky.sk v decembri pomohli približne desiatim deťom, ktorým osobne splnili tajné sny. Radosť jedného z nich, žiaľ, trvala len mesiac – 14-ročná dievčina z Humenného pred dvoma dňami napokon podľahla onkologickému ochoreniu. Splnenia svojho sna sa však dočkala a tešila sa z neho počas posledných dní, ktoré tu ešte bola.

Podporte neziskovú organizáciu ŽELAJ SI a zároveň získajte výnimočný darček od slovenskej celebrity – veď kde inde môže získať tenisovú hru s Dominikom Hrbatým a Ibim Maigom, či ručne maľované tričko od populárnej herečky Kristíny Farkašovej?

 

Aktuálny stav dražby

Aktuálny zoznam detí čakajúcich na splnenie sna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu