Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hľadá sa najrýchlejšie lezúce bábätko na Slovensku!

Charitatívna zbierka na záchranu životov bábätiek Zobraziť galériu (2)
Charitatívna zbierka na záchranu životov bábätiek

BRATISLAVA - Na podporu dobrej veci bude dňa 26. 9. 2009 v priestoroch Polus City Center vyhlásená charitatívna zbierka na záchranu životov bábätiek v Hniezdach záchrany a pomoc opusteným matkám s deťmi v nadväzujúcom projekte Náruč záchrany.

Každý, komu nie je ľahostajný osud nechcených novorodencov, môže prispieť zaslaním prázdnej sms správy v sieti Orange na číslo 831 a tým finančne podporiť činnosť 13-tich Hniezd záchrany na Slovensku a prvého Centra sociálnych služieb Náruč záchrany. Cena 1 sms správy je symbolické 1 Euro.

Pomôcť môže každý návštevník nákupného centra osobným vkladom do pokladničiek OZ Šanca pre nechcených umiestnených na infopulte v Polus City Center.

Zbierka potrvá do 17. októbra 2009 a celková vyzbieraná suma bude vyhlásená na podujatí Pretekov bábätiek o „Najrýchlejšie lezúce bábätko na Slovensku“ v priestoroch Polus City Center dňa 17. októbra 2009 o 18.00 hodine.

„Od roku 2004, kedy bolo týmto spôsobom zachránené prvé bábätko, sa nám doteraz podarilo zachrániť spolu 18 detičiek. Považujeme to za veľký úspech a sme radi, že sa ukázalo, že náš projekt má význam," povedala Anna Ghannamová, prezidentka OZ Šanca pre nechcených a patrónka nadácie.

„Zbierku sme sa rozhodli u nás podporiť, pretože je to spôsob, ako dať týmto detičkám šancu na šťastný život, ktorú by mal dostať každý človek," hovorí marketingová riaditeľka Polus City Center, Danka Hanzelová.

Svojou účasťou na pretekoch bábätiek „Najrýchlejšie lezúce bábätko na Slovensku“ sa rozhodli ako patróni súťažiacich batoliat podporiť zbierku aj také osobnosti ako Michaela Čobejová, Martina Šimkovičová, Monika Mačingová, Andrea Šuvadová, Karin Majtánová, Kvetka Horváthová, Veronika Paulovičová, Erika Kresťanková, Dárius Richter a ďalší.

Využite aj vy šancu ako jednoducho podporiť Hniezda záchrany a zachrániť tak ľudské životy – príďte sa zabaviť do Polus City Center 17. 10. 2009 a podporte dobrú vec! Viac na www.polus.sk.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu