Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Kačíc je stále viac

Skladanie origami v Auparku
Skladanie origami v Auparku

Za posledné dni pribudli vďaka štedrým ľuďom opäť ďalšie kačice. Všetky poplávu na Pretekoch už tento týždeň, v sobotu - 5. septembra 2009 - v Areáli Divoká voda v Bratislave – Čunove. A zopár papierových kačíc pribudlo vďaka šikovným deťom aj vo štvrtok a v piatok v Auparku.

V rámci tvorivých dielní sa mohli zoznámiť okrem iných aktivít aj so starým japonským umením - origami – teda skladaním z papiera. O chvíľku sa pod ich šikovnými prstami zrodila kačica, za ňou ďalšia a ďalšia. Pomáhali nám pri tom dve skvelé dobrovoľníčky, za čo im veľmi pekne ďakujeme.

A kto skladanie nestihol teraz, bude si ho môcť vyskúšať aj v deň pretekov. Pre deti máme nachystané aj skladanie čohokoľvek z papierových škatuliek, rôzne športové súťaže, maľovanie na tvár, pripravené sú dve divadielka – jedno O psíčkovi a mačičke v podaní materského centra Klokanček z Nitry, druhé vďaka občianskemu združeniu Kufimo s príbehom Dve-tri prasiatka?

Každý si teda bude môcť nájsť niečo zaujímavé, priamo sa zapojiť do pripravených aktivít. Alebo sa iba pristaviť, stretnúť nových ľudí a povzbudiť súťažiace kačice. Ešte stále môže byť medzi nimi aj tá vaša. Adoptovať si ju môžete na stránke pretekov kačíc alebo v deň podujatia od 12. – 14. hodiny. Každá kačka totiž pomôže.

Ďakujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu