Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Júnové DVD a Blue ray novinky od Magic Box Slovakia

Podivuhodný prípad Benjamina Buttona Zobraziť galériu (2)
Podivuhodný prípad Benjamina Buttona

Spoločnosť Magic Box Slovakia prináša v júni do požičovní i predaja dva výnimočné filmy vo formáte DVD a Blue ray.

Oscarmi ocenený Podivuhodný prípad Benjamina Buttona v réžii Davida Finchera (Sedem, Klub bitkárov, Hra, Zodiac) s Bradom Pittom a Cate Blanchett v hlavných úlohách.

“Narodil som sa za neobyčajných okolností.” Tak začína Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, inšpirovaný poviedkou F. Scotta Fitzgeralda z 20. rokov o mužovi, ktorý se narodil ako osmdesiatročný a postupne mladol. Benjaminova cesta, ktorá začala v New Orleanse roku 1918 a viedla cez šíre more, bombardovanie Pearl Harboru až kým sa vrátil opäť domov, je rovnako pozoruhodná ako obyčajná... tak obyčajná, ako len ľudský život môže byť.

David Fincher (Zodiac, Klub bitkárov) režíroval Brada Pitta a Cate Blanchett v úlohách Benjamina a Daisy, spriaznených duší, ktoré sa míňajú v čase a jeho Podivuhodný prípad Benjamina Buttona je dobrodružnou epickou cestou časom za radosťami života, smútkom smrti a za láskou, ktorá pretrvá naveky.

...a film režiséra Sama Mendesa (Americká krása) Núdzový východ.

Na Cenu Akadémie nominovaný Leonardo DiCaprio a držiteľka Ceny Akadémie Kate Winslet se znovu zišli, aby v Núdzovom východe podali dva pôsobivé výnimočné herecké výkony. Tento fascinujúci a dojímavý príbeh, založený na bestselleri Richarda Yatesa a režírovaný víťazom Ceny Akadémie Samom Mendesom, sleduje život vášnivého mladého páru, žijúceho na predmestí Connecticutu, ktorý sa rozhodne urobiť všetko pre to, aby si splnil svoje sny.

Núdzový východ bol nominovaný na 3 Ceny Akadémie, zožal uznanie kritiky a je považovaný za “jeden z najlepších filmov roka”. (Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES).

Viac informácií o ďalších júnových DVD/Blue Ray novinkách nájdete na www.magicbox.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu