Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Turista našiel telo ženy (22) v opustenom kostole: Celá od krvi, oblečená ako upírka! Záhadné okolnosti smrti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAINT-PRIEST – V opustenom kostole v Taliansku našiel turista telo Francúzky, ktorá bola oblečená ako upírka. Bola celá od krvi a mala niekoľko bodných a strelných rán. Polícia špekuluje, že sa mohla zúčastniť výzvy na TikToku, ktorej cieľom je loviť duchov.

Telo 22-ročnej Auriane Nathalie Laisneovej zo Saint-Priest neďaleko Lyonu objavil turista vo fetálnej polohe s mikinou pokrytou krvou z rôznych rán. Telo Francúzky našiel niekoľko dní po tom, čo ju jej priateľ Teima Sohaib údajne zabil v opustenom kostole vo Valle d'Aosta, uviedli úradníci podľa denníka Il Gazzettino. Polícia sa podľa CNN domnieva, že jej smrť by mohla súvisieť s populárnou výzvou na TikToku, ktorá vyzýva ostatných na lov duchov po Francúzsku.

Podľa talianskeho prokurátora je to však inak. „Ide o klasickú vraždu ženy motivovanú majetníctvom a kontroly nad vôľou obete,“ povedal podľa Il Giornale prokurátor Aosty Luca Ceccanti. „Osoba zatknutá v Lyone je vážne podozrivá zo zločinu úkladnej vraždy a iných priťažujúcich okolností,“ dodal. Polícia preto vyšetruje, či Laisneová zomrela preto, lebo to sama chcela, alebo ju priateľ Sohaib zabil. Svedok videl dvojicu oblečenú ako upírov, v tmavom oblečení, a o Laisneovej povedal, že pred smrťou bola vychudnutá ako mŕtvola. „Bola taká bledá, vyzerala ako mŕtvola. Už nemôžem spať, keď viem, čo sa stalo,“ uviedol ďalej.

Podľa CNN žena utrpela bodné rany od kempingového noža, v dôsledku čoho vykrvácala. Po smrti bola dvakrát postrelená do krku a raz do brucha, uviedol súdny lekár Roberto Testi. Niekoľko dní po objavení jej tela polícia zatkla Sohaiba v Lyone. Predpokladá sa, že dvojica cestuje po Európe. Opustený kostol, v ktorom turista našiel Laisneovej telo, nepatril k turistickým atrakciám a bol málo známy aj miestnym obyvateľom, uviedli talianske noviny.

Viac o téme: KostolSmrťUpírkaAuriane Nathalie Laisne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu