Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pár objavil v dome tajnú miestnosť: Ľuďom neušiel podozrivý detail, okamžite by volali políciu!

(Zdroj: TikTok/kids_up_in_here)

USA – Istý pár objavil vo svojom dome podozrivú tajnú miestnosť. Na sociálnych sieťach začali kolovať špekulácie o tom, ako tento priestor využívali predchádzajúci nájomníci. Niektorí navrhujú, aby dvojica okamžite zavolala políciu.

Používateľka TikToku  Aurora Blazingstarová zachytila moment, kde jej manžel odsunul časť steny a odhalil otvorené kovové dvere a malú miestnosť vo vnútri ich stien. „Čo to do pekla je, toto sme v našom dome nikdy nevideli, a to tu žijeme už štyri roky,“ uviedla Blazingstarová vo videu. Tajnú miestnosť objavili, keď sa manželia pokúšali odstrániť koberec v suteréne. Vtedy si všimli posuvné dvere zo sadrokartónu. Prišli s teóriou, že bývalí majitelia domu používali túto miestnosť ako protiletecký kryt, miestnosť pre prípad masovej hystérie alebo ako trezor na zbrane. Podlhovastá miestnosť obsahovala funkčný vypínač a žiarovku, niekoľko káblov zavesených na stene, odtok, štyri rohože a hrdzavé záplaty na podlahe. Pochybné škvrny na zemi vyvolali znepokojenie, preto sa manželia rozhodli zavolať políciu a privolať aj psovoda, aby tento objav prešetrili. Podľa ich slov tam mali bývalí majitelia domu trezor so zbraňami.

Keď manželia opustili uzavretý priestor, prišli s nápadmi na využitie novoobjaveného priestoru. „Toto môže byť hosťovská izba, ak k nám príde tvoja matka,“ zavtipkoval Blazingstarovej manžel. Video zatiaľ videlo cez 1,3 milióna používateľov. Majitelia domu tvrdia, že izbu objavili nedávno, pretože posuvná stena bola za veľkou policou na knihy, pričom jedinou nehodiacou sa časťou bola chýbajúca sadrokartónová doska v spodnej časti steny. Strašidelná miestnosť v suteréne nebola jediná, ktorá bola postavená vo vnútri domu. Ďalšia miestnosť sa nachádza na poschodí a slúži ako herňa pre ich deti. „Policajti nevideli žiadne stopy po trestnom čine, nič nevyšetrujú, nevideli nič, čo by vyzeralo ako dôkaz DNA, ktorý by bolo potrebné zhromaždiť, ale boli naozaj ohromení tým, ako bola miestnosť ukrytá,“ poznamenali manželia. Neskôr ukázali skrytú miestnosť aj deťom.

Napriek všetkým dôkazom, ktoré Blazingstarová poskytla, mnohí používatelia sociálnych sietí stále píšu svoje názory a teórie o predchádzajúcom použití miestnosti. „Madam, toto vyzerá ako miestnosť, kde sa vraždilo. Dvere sa dajú otvoriť len zvonku, na podlahe je odtok a hrdza. Myslím, že by ste mali zavolať políciu, aby sa na to pozrela,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Panické miestnosti nemajú závoru na vonkajšej strane! V skutočnosti to vyzerá ako miestnosť, do ktorej sériový vrah brával svoje obete, aby ich rozsekal na kúsky. Pozrite na ten náhodný odtok v podlahe,“ pridal sa ďalší.

Viac o téme: DomTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu