Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trans modelka o sebe tvrdí, že je Barbie: Spoločne so snúbencom robia... Uf, tak toto nie je pre každého!

(Zdroj: Instagram/officialhotscot)

USA – Modelka Ayla z OnlyFans sa podcaste otvorene rozrozprávala o tom, aké je to byť transrodovou osobou a s akými reakciami okolia sa stretáva. Zároveň poodhalila aj zákulisie intímneho života s jej snúbencom Davidom.

„Som trans Barbie a môj priateľ nie je gay. Kvôli tomu, že so mnou chodí, ho ľudia stále odsudzujú,“ uviedla Ayla v podcaste Love Don't Judge a doplnila, že už na začiatku vzťahu Davidovi povedala, že je transsexuálka. Bývalý lešenár sa so svojou snúbenicou zoznámil pred necelými 18 mesiacmi na Instagrame a vždy ju vraj vnímal ako ženu. Modelka OnlyFans sa však musela priznať skôr, ako veci zašli príliš ďaleko. „Bola som neuveriteľne nervózna, keď som mu mala povedať, že som transrodová,“ spomína si Ayla.

Po svojom priznaní vraj očakávala, že dostane niekoľko agresívnych správ, ale Davida to neznepokojilo. Jej cesta za premenou zahŕňala dramatické plastické operácie vrátane zákroku na prsníkoch, ktoré majú v súčasnosti veľkosť 32J. „Zväčšenie mojich pŕs má mnoho častí a je to niečo, čo ma priťahovalo už od detstva,“ prezradila. Ayla financuje svoje početné zákroky vďaka účtu na OnlyFans a v súčasnosti jej robí na obrazovke spoločnosť aj snúbenec.

„Vedel som, že sa venuje sólovému obsahu pre dospelých a chceli sme sa posunúť do sveta, kde to robíme spolu. Poskytlo nám to väčšiu flexibilitu, viac spoločného času a viac skutočného života. Robíme to radi,“ uviedol David. Ako dodala Ayla, spoločne im to na zábere pristane. Modelka vyrastala na odľahlom škótskom ostrove Skye a so svojou premenou začala, keď mala 24 rokov. Bolo to najskôr na spoločenskej báze a z chirurgického hľadiska začala všetko riešiť o dva roky neskôr.

„V tom čase som už niekoľko rokov vystupovala v prestrojení. Vtedy za mnou prišiel jeden chlap, ktorého som nepoznala. Povedal mi, že by som sa mala zmeniť svoje pohlavie a budem oveľa šťastnejšia,“ uviedla. Na druhý deň vyrazila do ulíc s parochňou na hlave a naozaj to fungovalo. Hovorí, že jej transformačná operácia bola pre ňu otázkou života a smrti, ale nemení to jej podstatu. „Stále som dobrý, autentický, skutočný človek a navonok môžem byť taká falošná, ako chcem,“ dodala.  

Označuje sa za „Trans Barbie snúbenicu“ a pripúšťa, že sa na internete aj s jej partnerom stretli s krutou kritikou. Nedovolia však, aby niekto stál v ceste ich budúcemu šťastiu. David zostáva optimistický. Plánuje so svojou snúbenicou spoločný život a chce si s ňou založiť rodinu. Zdôrazňuje, že pokiaľ ide o neho, Ayla je žena a hotovo. „Nikto mi nikdy nenaznačil, že by som bol homosexuál, teda aspoň nie do očí. Nepriťahujú ma muži, priťahujú ma ženy, ona je žena a to je všetko,“ uzavrel David.

Viac o téme: VzťahTransModelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu