Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Učiteľka (28) prišla o miesto po kauze OnlyFans: TAKTO sa bránila! V novej práci sa dlho neohriala

Učiteľka Brianna Coppageová (28) prestala učiť po tom, ako sa prevalilo, že má aktívny účet na OnlyFans
Učiteľka Brianna Coppageová (28) prestala učiť po tom, ako sa prevalilo, že má aktívny účet na OnlyFans (Zdroj: TikTok/bricoppage, Getty Images)

MISSOURI – Bývalá učiteľka viedla dva životy. Počas pracovných dní vyučovala deti v škole, no večer predávala svoje telo cez známy internetový portál. Po prevalení sama dala výpoveď. S výpoveďou ale problém nemala. Na jej účte svieti závratná suma peňazí.

archívne video

Nechutné praktiky na toaletách v obchodnom centre: Oddávajú sa sexuálnym hrádkam (Zdroj: Tip čitateľa)

Brianna Coppageová (28) pôsobila v minulosti ako učiteľka na strednej škole St. Clair neďaleko St. Louis v americkom štáte Missouri. Viedla však dva životy. Počas dňa vyučovala študentov, večer ale predávala svoje telo na známej sieti OnlyFans. Keď sa vedenie školy dozvedelo o tejto jej úchylke, dali jej neplatené voľno, na čo Brianna sama podala okamžitú výpoveď. 

Takmer milión dolárov 

Ako učiteľka si podľa svojich slov zarobila 42-tisíc dolárov. OnlyFans mala využívať ako ďalší zdroj príjmu, ktorý jej mal pomôcť splatiť úroky zo študentskej pôžičky z predošlého dosiahnutého vzdelania. V októbri minulého roku sa pre Fox News vyjadrila, že predajom šteklivých videí a obrázkov si zarobila 2 milióny dolárov. Navyše jej práca učiteľky bola podľa jej slov "úplne oddelená" od toho, čo uverejňovala na OnlyFans, pričom tento svoj krok neľutuje. 

@bricoppage

Education degrees are where it’s at

♬ original sound - #v4mp

"Nerozumiem jednej veci. Prečo sa od učiteľov očakáva, aby boli vzormi pre študentov v oblasti morálneho správania? Ja s tým nesúhlasím. Riadila som sa učebnými osnovami. Neučila som podľa vlastných zásad a presvedčení. Fakt neviem ovplyvniť, čo si o mne ľudia myslia. Som len človek a nerobím nič nezákonné," snažila sa brániť po odchode zo školy.  

Opäť ten istý problém 

Po výpovedi sa opäť dokázala zamestnať. V novej práci sa však vedenie zhruba po týždni dozvedelo, že je aktívna na OnlyFans. Keďže pracovala v sekcii na podporu komunity v Compass Health, podľa interných pravidiel firmy porušila politiku v rámci používania sociálnych médií. Uviedol to NY Post. "Vydržala som päť dní. Potom mi dali dovolenku a následne ma vyhodili. Sami sa priznali, že si o mne vopred nič nezistili, ani moje meno nehľadali na internete," povedala Brianna. 

Bývalá učiteľka a už aj zamestnankyňa Compass Health však dodala, že vedenie firmy jej nevysvetlilo, kde presne a  akým spôsobom porušila ich interné smernice. Práca učiteľky ju však napĺňala. "Neviem sa vyrovnať s tým, že už nemusím vstávať ráno do práce a byť tam do večera. Je to ťažká zmena a nátlak na moju psychiku," povedala. 

Viac o téme: UčiteľkaUSAMissouriSt. LouisOnlyFansSt. ClairBrianna Coppageová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu