Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž si kúpil cukrovinky v poľskom obchode, nasledoval šok: Pozrite, čo bolo vo vnútri, veď sa to hýbe!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POZNAŇ – Muž si v jednej z predajní v poľskej Poznani kúpil cukrovinky. Ani vo sne však nečakal to, čo v nich objavil. Po rozbalení cukríka zažil poriadny šok a niet sa čomu čudovať. Z toho, čo uvidíte na videu, ktoré zverejnil na TikToku, vám prebehá mráz po chrbte.

Používateľ TikToku z Poľska zdokumentoval hrôzostrašný nález v cukríku, aby varoval ostatných. Nepríjemné prekvapenie ho čakalo v ovocných cukríkoch, ktoré si kúpil v ukrajinskom obchode s potravinami Best Market v Poznani. Na videu ukazuje cukríky Ametyst so sušenými marhuľami. Pomaly otvorí obal a potom cukrík rozdelí na dve časti. Vtedy odhalí, že vo vnútri lezú biele červíky. Keď siahne po ďalších cukríkoch, zopakuje sa rovnaký scenár. 

Tento pohľad šokoval a znechutil mnohých používateľov sociálnej siete. Ľudia neskrývali svoje znechutenie a zdesenie z toho, čo videli. Niektorí tiež zdôrazňovali, že červy často nachádzajú v sladkostiach rôznych značiek, dokonca aj tých populárnych. Iní zase uviedli, že v ovocí, ako sú čerešne a jablká, sú červy a nedá sa s tým nič urobiť. Našla sa aj skupina ľudí, ktorí vtipkovali, že ide o cukríky s dodatočným obsahom bielkovín v súlade s usmerneniami Európskej únie.

Viac o téme: CukríkyČervíkyPoľskoMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu