Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žene začal vibrovať kufor na letisku, keď ho otvorila, takmer sa prepadla pod zem: To je ale trapas!

(Zdroj: TikTok/amandarojasd)

USA - Cestujúca v lietadle zostala zhrozená po tom, čo jej krátko pred štartom začal v kufri bzučať vibrátor. Posádka jej nariadila, aby vystúpila z lietadla a odhalila hlučný obsah svojho príručného kufra. O celom incidente informovala na TikToku.

Túto trápnu scénku natočila na video jej priateľka a zverejnila ho na TikToku s popisom: „Keď celé lietadlo chce vedieť, prečo váš kufor vibruje.“ Video videlo za krátky čas 12,5 milióna ľudí. Podľa amerického dennika New York Post je pasažierkou vo videu influencerka Amanda Diaz Rojasová, ktorá sa na sociálnych sieťach môže pochváliť 250 000 sledovateľmi. V búrlivom videu vidno brunetku s červenou tvárou, ako sa krčí nad svojím strieborným kufrom a rozpačito sa smeje. Potom Rojasová, dbajúc na pokyny členov posádky, odchádza z lietadla a otvára kufor na pristávacej dráhe.

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra 😫😫

♬ original sound - Amanda

Video sa končí vypnutím vibrátoru – jedného z niekoľkých v jej batožine, zatiaľ čo personál leteckej spoločnosti upadá do chichotu. Na Tiktoku týmto videom pobavila veľa ľudí a dostala aj veľa komentárov typu: „Dáva si pozor, aby si zbalila to najdôležitejšie.“ Podľa usmernení Úradu pre bezpečnosť dopravy sú elektronické sexuálne hračky povolené v príručných batožinách, ale konečné rozhodnutie o tom, či je predmet povolený, je na pracovníkovi konkrétneho letiska. 

Podľa nedávneho článku v časopise Travel and Leisure je dôležité, aby ste pri kontrole na letisku zachovali pokoj. V prípade, že jeden zo zamestnancov nájde takéto zariadenie vo vašej taške, mali by ste sa priznať a nezaháľať. „Najlepšie, čo môžete urobiť, je povedať pravdu," informuje článok. "Cestovanie s vibrátorom o vás hovorí, že ste spokojní s vašou sexualitou a nie je na tom nič zlé. Buďte sebavedomí a ušetríte si tým ďalšie otázky.“ Napokon niektoré krajiny ako India, Indonézia, Thajsko, Vietnam, Malajzia, Maldivy, Saudská Arábia a Spojené arabské emiráty zavádzajú obmedzenia týkajúce sa hračiek pre dospelých.

Viac o téme: LetiskoVibrátorŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu