Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pár zveril nakrúcanie zásnub kamarátke, tá to poriadne pohnojila: Pozrite, čo vyviedla, pôjdete do kolien!

(Zdroj: TikTok/marydawsonl)

USA – Zásnuby sú nepochybne jedinečná udalosť. Mnoho párov preto požiada svojich blízkych alebo priateľov o to, aby žiadosť o ruku nakrútili na video. To bol prípad aj tejto dvojice, ktorá nakrúcanie zverila do rúk svojej kamarátky. Ako neskôr zistili, v žiadnom prípade to nemali robiť.

Mary Dowsonová sa vydala na TikTok, aby sa podelila o videozáznam zo zásnub svojej kamarátky. Mnohí sa však pri pohľade na zábery zhodli na tom, že to natáčať vôbec nemusela. „Nemali mi veriť s nahrávaním zásnub mojej kamarátky,“ pripísala Dowsonová do videa, ktoré rýchlo nazbieralo viac ako 20,2 milióna zhliadnutí.

Devätnásťsekundové video zachytáva dvojicu stojacu na dvore. Reťazové svetlá osvetľujú magický okamih. Keď muž siahne do vrecka, Dowsonová sa otočí a začne natáčať medvedíka čistotného za plotom. Kým sa záber vráti späť k dvojici, už sa objímajú a je po zásnubách. „Vynechala som celú kľačiacu časť. Nebojte sa, nebola naštvaná!“ poznamenala Dawsonová.

Používatelia sociálnej siete sa neubránili smiechu. „V skutočnosti by som bol naštvaný na to, že si ma nezavolala, aby som sa pozrel na medvedíka čistotného,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Je to vtipné, ale zároveň to je aj sklamanie,“ uviedol ďalší. „Medvedík tu bol skutočnou hviezdou. Urobíte zábery na svadbe. Pozvite medvedíka,“ dodal tretí.

Viac o téme: ZásnubyMedvedík čistotnýPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu