Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Samozvaný cestovateľ v čase varuje pred katastrofami v roku 2024: Hrozí záhuba týchto európskych štátov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Samozvaný cestovateľ v čase vo svojom videu zverejnenom na TikToku prezradil, že nás v roku 2024 čakajú hrôzostrašné prírodné katastrofy. Podľa jeho slov zažijeme jedno z najstrašidelnejších počasí v histórii ľudstva. Varuje pred erupciou, ale aj asteroidom, ktorý zničí európske krajiny.

Užívateľ, ktorý uverejňuje príspevky pod menom infinitytimetraveller, pravidelne informuje o svojich predpovediach budúcnosti. Tvrdí, že je cestovateľ v čase. V nedávnom videu prezradil, že tohtoročné počasie spustí celú sériu nepriaznivých svetových udalostí. Tento rok označil za najdesivejší a najhorší rok z hľadiska prírodných katastrof.

"POZOR! Som cestovateľ v čase známy ako The One Cirala, toto sú najhoršie prírodné katastrofy, ktoré prídu v roku 2024. Rok 2024 je najstrašidelnejší a najhorší rok v histórii ľudstva, pokiaľ ide o počasie," uviedol. Dňa 30. mája sa podľa neho staneme svedkami nového typu búrky, nazývanej Venom Rain, teda jedovatý dážď. Ten bude údajne toxický a existuje 25-percentná šanca, že spôsobí nejaký druh rakoviny, ak na vás dopadnú jedovaté dažďové kvapky.

Ďalšia udalosť má nastať 13. septembra, kedy sa objaví hurikán s rýchlosťou vetra viac ako 800 kilometrov za hodinu. Bude trvať deväť dní a najskôr zasiahne Latinskú Ameriku a Mexiko, potom Floridu, Georgiu a Južnú Karolínu v USA. Štvrtého októbra zas vybuchne supervulkán v Yellowstonskom národnom parku a celú krajinu pokryje dymom a popolom. Dňa 25. decembra Európu napokon zasiahne asteroid, ktorý vedci ešte neobjavili. "Bude vyslaná raketa, aby ho zničila. Asteroid zničí namiesto celej Zeme Francúzsko, Španielsko, Nemecko a Taliansko," varoval cestovateľ v čase.

Ľudia zostali po prezretí týchto predpovedí poriadne vyľakaní. V komentároch vyjadrili svoj názor o tom, či to môže byť pravda alebo nie. Jedna osoba len stroho skonštatovala: "Pozeráš veľa filmov, kamarát." Samozvaný cestovateľ v čase napokon upresnil, že tieto predpovede sa týkajú výhradne počasia a s ním spojených katastrof.

Viac o téme: SopkaAsteroidCestovanie v časeErupcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu