Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľudia si klepú na čelo: Tínedžerka (18) chodí so 60-ročným chlapom! Jasný odkaz závistlivcom

(Zdroj: TikTok/nikeishalouise)

LONDÝN - Osemnásťročná Keisha Louiseová a jej šesťdesiatročný priateľ Dimitrios z Veľkej Británie sú často terčom nenávistných útokov ľudí, ktorí odsudzujú ich vzťah kvôli veľkému vekovému rozdielu. Dvojicu spája nielen vzájomná náklonnosť, ale aj láska k fitnes a úžasne sa dopĺňajú. Obaja sú presvedčení o tom, že za nenávisťou neprajníkov sa skrýva iba obyčajná závisť.

Hovorí sa, že vek je len číslo. Týmto pravidlom sa riadia aj Keisha a Dimitrios, ktorým vraj vôbec neprekáža vzájomný 42-ročný vekový rozdiel. "Mám 18 rokov a môj priateľ má 60. Trollovia tvrdia, že náš vzťah je zlý, ale nie je nezákonný a oni len žiarlia," hovorí mladá žena. Napriek značnému vekovému rozdielu obaja zdieľajú lásku k fitnes a pravidelne spolu nakrúcajú videá o cvičení. 

@nikeishalouise Today was abit monger today a all rounder workout working on every part of the body💙 making sure we stretch in between exercises #f#fitnessm#motivation ♬ original sound - 👑Keisha Louise👑

Hoci väčšina tínedžerov ešte len premýšľa o svojej budúcnosti, Louiseová už presne vie, čo chce od tej svojej a túži, aby bol jej súčasťou aj jej súčasný priateľ. Dokopy sa dali začiatkom roka 2022.  V tom období nebola Keisha ešte plnoletá, preto sa ich vzťah stal predmetom intenzívneho hodnotenia na sociálnych sieťach, píše The Sun

Užívatelia píšu kruté komentáre a tvrdia, že ich vzťah je chorý. Niektorí označujú dievčinu za zlatokopku a tvrdia, že takto to vyzerá, keď si za peniaze môžete kúpiť šťastie. V nedávnom videu dvojica svojim neprajníkom odkázala, že iba žiarlia. "To, čo robím, nie je nezákonné. Keby to bolo nezákonné a vyvolávalo by to obavy, vyšetrovali by ma. Alebo, ako hovoríte, zavreli by ho," vyhlásila blondínka. 

Neskôr sa podelila o ďalšie podrobnosti o svojom vzťahu a zverejnila videá zo spoločného každodenného života. Niektorí ľudia majú pre ňu pochopenie a prezradili, že aj oni majú vzťahy  s oveľa mladšími, resp. staršími partnermi. "Je medzi nami rozdiel 19 rokov a sme spolu 11 rokov," priznala jedna žena. Ďalšia napísala: "Láska vás zasiahne v každom veku. Svojho chlapa som si našla vďaka cvičeniu. Je oveľa starší, ale jednoducho nám to klape. Prajem vám dvom všetko najlepšie." 

Viac o téme: MilenciVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu