Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pár kúpil dvestoročný dom, v suteréne ich čakalo nepríjemné prekvapenie: Pozrite, čo sa skrývalo za múrmi!

(Zdroj: TikTok/mysteeipong)

CLARKSON – Žena menom Mystee Ipongová nedávno natrafila na tajnú murovanú miestnosť v strašidelnom suteréne svojho dvestoročného domu a vybrala sa na TikTok, aby záhadný prípad rozlúskla. Všetko sa to začalo, keď sa spolu s priateľom presťahovala do nového domu.

V júni tohto roku sa pár presťahoval do domu na severe štátu New York. Krátko nato objavili dieru v útrobách budovy. Zdalo sa, že spod steny vyteká voda. „Potom sme si to všimli,“ vysvetlila Ipongová vo virálnom videu na TikToku. „To je určite zamurovaná stena,“ dodala. Nový kameň – aspoň v porovnaní s okolitými stenami – bol umiestnený vo vchode do tajomnej miestnosti. Keďže dieru pravdepodobne spôsobilo potrubie umiestnené za tehlou, manželia začali zdĺhavý proces odstraňovania kamenných blokov.

@mysteeipong

🚨 Read Caption 🚨 1. We’re not dead 2. We haven’t gotten this open, but we will this weekend when we get more tools 3. This will not be 400 parts, i dont want my basement to flood 4. This is not saying our house is a part of the underground railroud - this is saying that suggestions people made **might** be true 5. Lastly, this is a repost - I removed our district from it for those concerned

♬ original sound - mysteeipong

Miestnosť, do ktorej sa prerazili po dvoch dňoch búrania, bola plná niečoho, čo vyzeralo ako skaly. To ich prinútilo nájsť iný spôsob, ako preniknúť do tajnej komnaty. Diváci teoretizovali, že dom mohol byť súčasťou podzemnej železnice, ktorá pomáhala zotročeným ľuďom uniknúť na sever. Po ďalšom vyšetrovaní pár odhalil, že ich domov v Clarksone v New Yorku kedysi patril Lucy Blodgettovej, ktorá mohla mať väzby na podzemnú železnicu.

Mnohí si ale myslia, že existuje dobrý dôvod, prečo je miestnosť zabarikádovaná kameňmi. Zároveň varovali Ipongovú, aby do miestnosti vôbec nešla. „Som jediný, kto si myslí, že miestnosť je zapečatená z nejakého dobrého dôvodu,“ uviedol komentujúci. „Určite to mohol byť spôsob, ako opraviť štruktúru domu,“ navrhol druhý komentujúci. „Ak je garáž nad tou utesnenou miestnosťou, tieto kamene by mohli podopierať jej základy. Požiadal by som niekoho, aby sa na to pozrel,“ odporučil ďalší.

Viac o téme: DomSuterénMiestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu