Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podivný objav v suteréne: Ženu poriadne vydesil, ľudia varujú, volaj políciu!

(Zdroj: TikTok/bigbrah1)

LONDÝN - Žena, ktorá objavila v suteréne svojho domu tajnú miestnosť, ohromuje ľudí jej zábermi. Niektorí jej odporúčajú, aby kontaktovala políciu, iní si však myslia, že ide iba o obyčajnú detskú skrýšu, ktorú zrejme využívali deti na zábavu.

Na TikToku sa objavilo video, v ktorom jeho autorka zdokumentovala tajnú miestnosť. Narazila na ňu náhodou v kúpeľni v suteréne svojho domu. Vedú do nej dvere na malej skrinke, ktorej zadná časť sa dá odstrániť. Hoci je vchod veľmi malý, izba má veľkorysé rozmery a dokonca sa dá zamknúť zvnútra. Jej biele, ružové a modré steny pokrývali odtlačky nôh a rúk a pestrofarebný nápis "love shack". Na trámoch po celom strope sú zas kresby. 

"Čo mám robiť?" pýta sa bezradne obyvateľka domu. Jeden užívateľ sa domnieva, že miestnosť by mohla byť buď "zábavná malá skrýša, alebo najstrašidelnejšia vec na svete", zatiaľ čo iný autorku príspevku vyzval, aby zavolala políciu. 

V aktualizovanej správe žena uviedla, že do miestnosti sa dá dostať tak, že sa postavíte na toaletu a vleziete dovnútra. Vysvetlila, že ešte predtým, ako z izby urobila úložný priestor a zaplnila ju rôznymi vecami, ju nanovo vymaľovala. Vraj sa ale v nej stále cíti desivo. "Nerada sem chodím, ale nebudem volať políciu, lebo neviem, čo im mám povedať." Izba bola podľa nej určite vytvorená pre deti, pretože je veľmi nízka na to, aby v nej mohol stáť dospelý človek. 

Viac o téme: PivnicaObjavTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu