Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mrazivé VIDEO vydesilo ľudí: Vodič netuší, čo sa nachádza za ním! Keď to uvidíte, strasie vás

(Zdroj: Reddit/GabberFlasm)

LONDÝN - Na Reddite sa objavili zábery z bezpečnostnej kamery, z ktorých vám nabehne husia koža. Vo videu vidno muža, ktorý zjavne vôbec netuší, že iba kúsok od neho sa nachádza záhadná entita. Všimla si ju jeho mama po tom, ako si prezrela záznam z kamery.

Bezpečnostná kamera bola nasmerovaná na voľnú plochu pozemku vedľa niekoľkých stromov, kde bolo vidieť muža, ktorý sa prehrabával v kufri svojho bieleho auta. V pozadí je počuť kohútov. Po niekoľkých sekundách sa zrazu medzi stromami objaví takmer priehľadná postava, ktorá kráča smerom k otvorenému priestoru. Po chvíli sa zastaví a zohne sa. Následne úplne zmizne, pričom nič netušiaci muž zatiaľ zatvorí dvere auta a pohne sa smerom k domu.

Viacerí užívatelia priznali, že je to to najstrašidelnejšie video s duchom, aké kedy videli. "Skutočnosť, že osoba jednoducho zmizne, keď sa zohne, je veľmi znepokojujúca," napísal jeden z nich. Iní ale boli skeptickejší a pýtali sa, či to nemohol byť niekto, kto žije na okolí. Autor príspevku odpovedal, že v blízkosti pozemku nežijú žiadni susedia, ktorí by sa mohli prechádzať po lese. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu