Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Turista na dovolenke stratil telefón: Vypísal naň odmenu dva milióny! Dodržal slovo a vyplatil ich nálezcovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CANGGU - Urobiť dobrý skutok sa niekedy vyplatí. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil vodič skútra, ktorému sa podarilo nájsť stratený telefón jedného turistu. Ten naň vypísal odmenu v hodnote dva milióny indonézskych rupií (zhruba 118 eur). Ľudí video na TikToku úprimne dojalo.

Predstavte si, že ste v práci a prežívate jeden zo svojich všedných dní. Zrazu zbadáte stratený telefón a vrátite ho majiteľovi. Vďaka tomuto nádhernému gestu zbohatnete. Presne to sa stalo nič netušiacemu vodičovi na Bali, ktorý si za tento malý prejav láskavosti získal fanúšikov po celom svete. Video zverejnené na TikToku zachytáva vodiča, ktorý po nájdení strateného telefónu prišiel k nečakaným peniazom. 

Turista Archie stratil svoj mobilný telefón na pláži Canggu a zúfalo ho potreboval späť. Stanovil teda odmenu na dva milióny indonézskych rupií a požiadal vodičov skútrov GoJek, aby pomohli pri pátraní. Archie k videu napísal: !Vodič skútra sa po nájdení strateného telefónu a získaní odmeny stane ‚milionárom‘."

Keď jeden z mužov našiel telefón, Archie dodržal svoje slovo a dal mu sľúbenú odmenu. Netrvalo dlho a užívatelia pochválili majiteľa mobilu aj vodiča. "Možno je to pre teba lacné, ale ďakujem ti, práve si niekomu spríjemnil deň. To bolo na amerických Indonézanov priveľa," uviedol jeden z komentujúcich. "Neviem prečo, ale som zaňho taká šťastná," pridala sa ďalšia.

Viac o téme: MilionárTuristaVodičBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu