Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Babička objednala vnučke tortu za takmer 200 eur: Keď ju zbadala, takmer sa rozplakala! FOTO katastrofy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Nájsť pekára, ktorý dokáže upiecť chutnú, ale aj dobre vyzerajúcu tortu, môže byť ťažké. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila babička, ktorá za tortu pre svoju vnučku zaplatila v prepočte vyše 180 eur. Keď ale uvidela výsledok, ostala poriadne nahnevaná. Niektorí užívatelia však majú iný názor a nezdieľajú jej nespokojnosť.

Užívateľka TikToku Khrissy Joe zaplatila nemenovanému pekárovi 200 dolárov (183 eur) za farebný výtvor, ale keď sa pozrela na hotový výrobok, neverila vlastným očiam. Nahnevaná babička zdieľala video s nahnutou tortou s rozprávkovou tematikou na svojom profile, kde nazbieralo už takmer šesť miliónov videní. "Na túto tortu som minula viac ako 200 dolárov a toto je to, čo som dostala. Je to najhoršia torta, akú som kedy v živote videla," skonštatovala. 

Torta podľa nej nebola zlá len z estetického hľadiska, ale v poleve údajne našla vlas. "Prvá narodeninová torta pre moju vnučku, ktorá miluje víly, bola katastrofa. Bola som taká naštvaná, taká sklamaná," vysvetlila Khrissy. 

Mnohí ľudia Khrissy podporili v názore, že torta je nepodarok. "Požiadajte o vrátenie peňazí," navrhol jeden z komentujúcich. Iní ale podotkli, že podobnú tortu za takú malú sumu by hľadali len ťažko. "Štvorposchodová torta, ktorá stojí len 200 dolárov, je podľa mňa šialené. Tam, odkiaľ pochádzam, by som za takú zaplatil minimálne dvojnásobok," uviedla jedna osoba. Babička neskôr prezradila, že pekáreň jej vrátila sto dolárov (91 eur), čo ju zrejme upokojilo.

Viac o téme: VnučkaTortaDezertNarodeniny Darček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu