Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Milencov nudil futbal na štadióne, tak si išli zasexovať do auta: VIDEO ako dôkaz!

(Zdroj: Instagram/thenaughty_travelers, profimedia.sk)

PHOENIX - Modelka a influencerka z Arizony prezradila, že bola nedávno takmer prichytená pri sexe na štadióne počas zápasu amerického futbalu. Mladú dvojicu vraj nudila hra ich obľúbeného tímu, tak sa vybrali na parkovisko, aby si užili.

Dvadsaťsedemročná Kaylee Killionová má vďaka svojim odvážnym snímkam v bikinách množstvo fanúšikov na internete. Na Instagrame ju sleduje 450 000 ľudí a je zvyknutá na to, že sa jej dostáva veľa pozornosti. 

Modelka OnlyFans, ktorá rada vytvára riskantný obsah so svojím priateľom Codym Nelsonom, pred pár dňami odhalila svoju najnovšiu odvážnu eskapádu. Išlo o sex na verejnosti. Chlípny moment sa odohral na štadióne Stake Farm počas zápasu NFL Arizona Cardinals proti Cincinnati Bengals. Vzhľadom na to, že ich milovaní Cardinals prehrávali, Kaylee priateľovi navrhla, aby si spestrili deň sexom v aute zaparkovanom na parkovisku pri štadióne. Cody s radosťou súhlasil. 

"Mali sme sex na najrôznejších podivných a úžasných miestach, takže parkovisko pri štadióne nám prišlo ako dobré miesto, ktoré si môžeme odškrtnúť," povedala blondínka. Milenci vraj museli zatajiť dych, keď okolo ich vozidla prechádzala ochranka na golfovom vozíku. Našťastie pre nich si ich však nevšimla, tak si dvojica mohla naďalej nerušene užívať jeden druhého. "Sex bol neuveriteľný a vzrušenie z toho, že nás chytia, bolo ešte o to viac lákavé," okomentovala intímne chvíľky s Codym. 

Viac o téme: SexŠtadiónKaylee Killion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu