Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľudí šokovali FOTO Ivanky Trump: Všimli ste si to na jej tele aj vy? Žiadny photoshop!

Yuki Iwamura Zobraziť galériu (2)
Yuki Iwamura (Zdroj: SITA/AP/Yuki Iwamura)

NEW YORK - V posledných mesiacoch sa o rodine Trumpovcov informuje prevažne v negatívnom svetle, najmä kvôli bývalému americkému prezidentovi, ktorý čelí obvineniam zo spáchania viacerých podnikateľských deliktov. Tentokrát sa však do pozornosti dostala jeho dcéra Ivanka, a to z asi z toho najpodivnejšieho dôvodu.

Ivanka Trumpová tento týždeň vypovedala pred newyorským súdom v občianskoprávnom procese, v ktorom jej otec čelí obvineniu z podvodných podnikateľských aktivít. Donaldovi Trumpovi a jeho firme Trump Organization hrozí stámiliónová pokuta a doživotný zákaz podnikania v štáte New York. 

Ľudí šokovali FOTO Ivanky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Yuki Iwamura)

To, čo ale ľudí počas súdneho pojednávania zaujalo najviac, bol Ivankin krk. Podľa ľudí je totiž extrémne dlhý. Krátko nato začali na sociálnych sieťach kolovať jej fotky s otázkou, či bol vždy taký dlhý. "Len ja si myslím, že Ivanka Trump má neskutočne dlhý krk? Nie je to photoshop," napísal na X jeden chlapík. 

Netrvalo dlho a užívatelia si z dĺžky Ivankinho krku začali robiť žarty. Niektorí ho prirovnali k tomu, aký mal brontosaurus alebo poukazujú na to, že dcéra exprezidenta vždy drží hlavu kvôli dlhému krku v predsunutej polohe. 

Viac o téme: Donald TrumpIvanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu