Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž si objednal donášku jedla domov, keď si odpil z nápoja, prišlo mu zle: V pohári bol kuriérov... No fuj!

(Zdroj: Getty Images)

UTAH – Keď si objednávate jedlo domov, obvykle si k nemu doobjednáte aj nápoj. Na to doplatil muž, ktorému namiesto mliečneho kokteilu prišiel pohár s teplým močom. Keďže nápoj nekontroloval, odpil si z neho. Až vtedy zistil, že niečo nie je v poriadku.

Koncom októbra si Caleb Woods z Utahu objednal hranolky a mliečny koktail od Chick-fil-A prostredníctvom aplikácie GrubHub. Keď si odpil z nápoja, prišlo mu zle. „Keď som začal jesť jedlo z donášky, dal som si slamku do pohára a odpil som si,“ povedal rozzúrený zákazník pre Fox 59. „Čoskoro som zistil, že pohár, ktorý mi doručil vodič GrubHub, bol plný teplého moču,“ dodal.

Okamžite kontaktoval vodiča, ktorý mu doručil jedlo. Ten sa vrátil späť do Woodsovho domu. Zákazník mu vysvetlil, že si zjavne pomýlil poháre, pretože ten, čo mu dal, je do polovice plný moču. Vodič odpovedal, že má v aute dva polystyrénové poháre, no bol zmätený, ktorý z nich bol mliečny kokteil a ktorý pohár naplnený močom. Vysvetlil, že často šoféruje dlhé hodiny bez toho, aby mal čas odbehnúť si na toaletu, a preto močí do prázdnych pohárov.

Woods kontaktoval GrubHub, aby mu vrátili peniaze za donášku, aj keď nedostal presne takú odpoveď, v akú by dúfal. „Myslím, že objednávka stála asi 25 dolárov (23 eur). Vrátili mi 18 dolárov (17 eur), skutočné náklady na jedlo,“ povedal Woods. „Nevrátili poplatok za doručenie ani prepitné, ktoré som dal,“ dodal. Zástupcovia GrubHub po nechutnom incidente vydali vyhlásenie, v ktorom okrem iného uviedli, že s vodičom ukončili spoluprácu.

Viac o téme: JedloKuriérMočDonáška jedlaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu