Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ľudí vydesilo VIDEO s chobotnicou: Prerazila si cestu k autu a rozdrvila ho! Čo sa naozaj stalo?

(Zdroj: Instagram/ghost3dee)

KATAR - Zvieratá, ktoré demolujú mestá či rôzne predmety, sú populárne najmä v hollywoodskych a japonských filmoch. Niektoré filmy zobrazujú chobotnice ako primárnych antagonistov. Podobne je to aj vo videu, ktoré sa nedávno objavilo na sociálnych sieťach.

Predstavte si, že by ste boli svedkami toho, ako chobotnica uprostred mestskej civilizácie demoluje auto. Jedno také CGI video s chobotnicou ničiacou auto na parkovisku v Katare sa stalo virálnym. 

Na záberoch hlavonožec manévruje pomocou chápadiel, vyšplhá sa na auto a začne naň tlačiť. V priebehu niekoľkých sekúnd rozdrví čelné sklo, kapotu aj strechu auta. To ukazuje, koľko sily a tlaku môže vyvinúť chobotnica cez svoje chápadlá. Video má len 17 sekúnd, no mnohým z neho behá mráz po chrbte.

Väčšina ľudí sa bojí chobotníc vo vode, nieto ešte keby sa objavila v nejakom meste. Ako sa ale ukázalo, video nie sú skutočné. Vytvoril ich CGI umelec menom Alex. Pravdou tiež je, že chobotnice nedokážu prežiť bez vody viac ako tridsať minút, a preto mnohí užívatelia poukazovali na to, že by sa nedokázali dostať na parkovisko.

Viac o téme: ChobotnicaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu