Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Influencerke sa v posilňovni rozopla podprsenka, nasledovali nechutné reakcie mužov

(Zdroj: Instagram/kylietfit)

TORONTO - Žena sa v posilňovni dostala do chúlostivej situácie. Pri cvičení sa jej rozopla podprsenka na zips, čo na TikToku viedlo k divokej diskusii medzi ženami a mužmi. Niektorí muži totiž tvrdia, že by mala nosiť normálne oblečenie, aby sa podobnej situácii v budúcnosti vyhla. Ženy to však vidia inak.

Kanadská influencerka Kylie Thompsonová zdieľala na TikToku videu, v ktorom cvičí v posilňovni. Následne si všimne, že jej podprsenka rozopnutá a odhaľuje časť prsníkov. Zahanbene sa usmeje a rýchlo si ju zapne. "Nový strach z posilňovne odomknutý: porucha oblečenia," napísala v príspevku populárna fitness influencerka. Pochvaľovala si však sponu na vnútornej strane, ktorá ju chránila pred úplným odhalením, pretože držala vrchnú časť pohromade, zatiaľ čo stred sa oddeľoval. 

Jej video na sociálnej sieti rozprúdilo búrlivú diskusiu medzi mužmi a ženami. Opačné pohlavie nemalo toľko súcitu ako ženy. "Možno si na seba dajte oblečenie namiesto spodnej bielizne. Prial by som si, aby som sa narodil pred rokom 2000," uviedol jeden z komentujúcich.

"Preto existuje niečo, čomu sa hovorí tričko," pridal sa ďalší. Ženy, naopak, podporili influencerku a zdieľali svoje vlastné príbehy o zlyhaniach oblečenia v posilňovni.„Moja podprsenka na zips to robí doslova stále," poznamenala jedna užívateľka. Niekoľko žien ale podotklo, že viac ako o odhalenie poprsia sa boja o Thompsonovej vlasy, ktoré sú voľne rozpustené. To podľa ich názoru môže viesť k zraneniu.

Viac o téme: PosilňovňaPodprsenkaTrapasInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu