Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík po sexe pomočil posteľ svojej priateľky: To, čo urobil potom, jej vyrazilo dych ešte viac

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Väčšina normálne zmýšľajúcich ľudí by v prípade pomočenia postele svojho partnera okamžite prezliekla posteľnú bielizeň a s hanbou sa ospravedlnila. To však nie je prípad jedného mladého Austrálčana. Ten sa v tejto situácii zachoval vrcholne nevhodne, čo ho v konečnom dôsledku stálo začínajúci vzťah.

Nedávno sa v austrálskom podcaste The Hook Up podelila s trápnym zážitkom istá mladá poslucháčka. Moderátorkám Dee Salminovej a Pip Rasmussenovej prezradila, ako sa nečakane skončil jej sľubne sa rozvíjajúci sa vzťah. "Chlapík, s ktorým som už niekoľko týždňov spávala, sa jednu noc vymočil do mojej postele," začala svoje rozprávanie. 

Nebola to však zapáchajúca posteľná bielizeň, kvôli ktorej dala dievčina mladíkovi kopačky. Bol to fakt, že po sebe vôbec neupratal a očakával, že to urobí ona. Čerešničkou na torte však bolo následné stretnutie, na ktorom mali prediskutovať, čo sa stalo. Človek by očakával, že priateľku po tomto aspoň pozve na kávu, no rande sa skončilo tým, že si za ňu musela zaplatiť sama a navyše sa jej partner za nočný incident vôbec neospravedlnil. Taktiež si myslel, že budú pokračovať v ich vzťahu tak, ako doteraz, akoby sa vôbec nič nestalo. 

Keď mu žena oznámila, že s ním končí, nezobral to podľa jej slov príliš dobre. "Keď som mu povedala, že bolo od neho neúctivé, keď očakával, že ja po ňom upracem jeho bordel, odvetil, že ja som neúctivá k nemu! Vravím, 'ty si mi pomočil posteľ, nie naopak'," pokračuje s tým, že sa s ním následne rozišla. 

Mladík po sexe pomočil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Moderátorky ostali z tohto príbehu zhrozené a nedokázali pochopiť, ako sa mohol muž zachovať tak arogantne. A rovnako aj užívatelia. Jeden z nich napríklad nedokáže pochopiť, že sa po intímnom trapase nehanbil ísť s dievčinou na kávu. "Pomočenie postele bez zdravotného dôvodu je pre mňa tá pomyselná hranica, ktorú už nedokážem tolerovať," napísal. Ďalšia žena uviedla, že keby sa to stalo jej, okamžite by si zablokovala chlapíkovo telefónne číslo a už by s ním nikdy neprehovorila. 

Viac o téme: SexTrapasMočenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu