Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ženy šalejú z novej sexuálnej hračky: Môže sa nosiť na verejnosť, rozkoš počas celého večera!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ak si chcete spestriť svoj sexuálny život, máme pre vás jeden tip. Fanúšičky sexuálnych hračiek si nevedia vynachváliť vibračné nohavičky, ktoré ponúka britský predajca. Ako najväčšiu výhodu uvádzajú skutočnosť, že ich môžu nosiť na verejnosti.

V prípade, že chcete napodobniť scénu z filmu Keď Harry stretol Sally, nie je to nemožné. Na stránke Lovehoney je totiž dostupná hračka, ktorá získala množstvo nadšených recenzií. Ide o nabíjateľný vibrátor Desire umiestnený v zvodných nohavičkách. Má dokonca aj diaľkové ovládanie. Nemusíte sa obávať, že by ľudia nablízku zachytili zvuk tejto hračky, pretože je extrémne tichá. Pri jej používaní to však budete možno práve vy, kto bude mať problém zostať ticho. 

Ženy šalejú z novej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Doba prevádzky dosahuje 120 minút a vibrátor je nabíjateľný cez USB, takže sa nemusíte báť, že sa vybije uprostred zábavy. Diaľkový ovládač môže byť od nohavičiek vzdialený osem metrov, k dispozícii je dvanásť rýchlostí a osem možností, ktoré môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. 

Nohavičky sú ideálne na spríjemnenie atmosféry romantických večerov. Jedna nakupujúca napísala: "Aj po troch rokoch stále milujem túto hračku! Môj partner a ja ju radi používame, keď ideme niekedy na večeru. Je pomerne tichá, ale ja som dosť opatrná, takže ju používam len v súkromnejšom prostredí. Väčšinu zábavy si potom užijem na dlhšej ceste domov! Diaľkové ovládanie je malé a hmatateľné, takže môj partner môže držať oči na ceste a ruky na volante, zatiaľ čo stláča vypínač." Ďalší zákazník uviedol: "Kúpil som to pre moju kamarátku. Nosenie nohavičiek si naozaj užívala a podľa jej slov sú intenzívne." 

Viac o téme: SexVibrátorSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu