Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ľudí vydesila FOTO zo známej pláže: Boli ako v tranze! Skutočný dôvod ich podivného konania

(Zdroj: Facebook/Mosman Living)

SYDNEY - Mimoriadne nezvyčajné zoskupenie ľudí sa podarilo zachytiť obyvateľom Austrálie. Ľudia na fotografii stoja, akoby boli v nejakom tranze, prípadne komparzom vo filme o zombie. Čo bolo skutočným dôvodom takejto, podľa niektorých podivnej aktivity?

Obyvatelia mesta Sydney zdieľali na sociálnych sieťach pomerne nezvyčajnú fotografiu. Skupina ľudí, ktorí vyzerajú, akokeby boli v tranze, pozerá do diaľky. Všimla si ich aj žena menom Francesca. Kráčala neďaleko pláže Balmoral, keď zazrela ľudí, ktorí na piesku nerobili nič, len stáli a pozerali sa do diaľky. 

 

Local Francesca Evans noticed this scene on Balmoral Beach recently and asked our Facebook group members if they could...

Posted by Mosman Living on Monday, September 4, 2023

Francesca ich vyfotila a fotku zverejnila na sociálnych sieťach. Všetci užívatelia zostali rovnako prekvapení ako autorka. Niektorí špekulovali, či nejde o scénu zo sci-fi alebo zombie filmu. Autorka záberu uviedla, že svedkom podobnej udalosti sa nestala prvýkrát. Podľa nej išlo o skupinu, ktorá meditovala chôdzou podľa doktora Joeho Dispenza. Stretávajú sa pravidelne každý týždeň a rovnakým spôsobom meditujú.

Doktor Dispenza na svojej webovej stránke uvádza, že existujú štyri typy meditácií - v sede, postojačky, v chôdzi a poležiačky. "Meditácia pri chôdzi je skvelým spôsobom, ako stelesniť nielen našu budúcnosť, ale začať praktizovať aj život v súčasnom okamihu," vysvetlil lekár.

Viac o téme: PlážMeditáciaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu