Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zvrátené VIDEO zo školskej jedálne: Pozrite sa, čo robí jej pracovník, veď to mieša vlastnými nohami!

(Zdroj: X/AstroHealerPrit)

SONIPAT - Video, ktoré zachytáva pracovníka univerzálnej jedálne pri príprave obeda, šokovalo ľudí na sociálnych sieťach. Ukazuje totiž neortodoxnú a poriadne nechutnú praktiku. Vedenie indickej univerzity oznámilo študentom aj rodičom, že incident prešetrí.

Zábery, ktoré sa dostali na Twitter, zachytávajú pracovníka jedálenského zariadenia na univerzite Jindal Global University (JGU), ako stojí vo veľkom hrnci na varenie a mieša niečo, čo vyzerá ako omáčka, nohami. Univerzita sa už incidentom zaoberá. 

"S mimoriadnou vážnosťou sme vzali na vedomie záležitosť týkajúcu sa prípravy jedla spoločnosťou poskytujúcou stravovacie služby. Zabezpečili sme, že potravinový materiál nebude použitý na konzumáciu členmi komunity JGU. Okamžitým opatrením sme generálnemu riaditeľovi spoločnosti zaslali oznámenie, v ktorom sme požiadali o písomné vysvetlenie a uistenie v tejto záležitosti," píše sa v stanovisku podľa denníka Times of India.

Vedenie školy tiež vykonalo osobné návštevy kuchyne a jedálne a zaviazalo sa prijať návrhy predložené študentskou radou. Medzitým študenti v univerzitnom kampuse vyjadrili sťažnosti na opakujúce sa zdravotné problémy vyplývajúce z podpriemernej kvality jedla. Istý mladík povedal: "Vždy, keď prídeme do kampusu, vidíme veľmi veľký počet študentov, ktorí ochorejú na infekcie žalúdka a hrdla."

Viac o téme: KuchyňaJedáleňUniverzitaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu