Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pozrite, čo sa stalo počas krstu chlapčeka (11 mes.): Rodina aj kňaz v šoku! Toto nikto nečakal

(Zdroj: TikTok/nattyiceicebabyy)

LANCESTER - Video z krstu jedenásťmesačného chlapca sa stalo hitom, pretože jedným šmahom ruky prerušil obrad. Zatiaľ čo ho matka držala na rukách, on počúval slová kňaza, ktoré čítal z Biblie. V jednom momente ale posvätnú knihu zhodil do kade s vodou.

Dnes už virálne video na TikToku zachytáva 35-ročnú Candace Williamsovú, ako drží svojho takmer ročného syna Sullivana na rukách pri krstnej fontáne, keď katolícky kňaz číta z knihy sviatostí. Chlapček, obklopený najbližšími v kostole Panny Márie Pompejskej v Lancasteri, ale zrazu zdvihne ruku a vrazí knihu do svätenej vody. 

@nattyiceicebabyy @Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong ♬ Oh No - Kreepa

Niekoľkosekundové video nazbieralo milióny zhliadnutí, odkedy ho koncom júla zverejnila Williamsovej sestra Natalie Walczyková. Candace pre magazín TODAY povedala, že Sullivanov krst bol prvým kňazovým krstom v tomto kostole. Povedala tiež, že prijal jej viacnásobné ospravedlnenie v mene jej syna. "Kňaz sa zachoval ako šampión. Zdvihol knihu a pokračoval ďalej. Otáčal stránky a tie boli premočené. Neskôr môj manžel povedal: ‚Vždy, keď som sa pozrel na tie strany, z ktorých kvapkalo, začal som sa smiať‘," uviedla. Celá rodina sa snažila v inkriminovanej chvíli zadržať smiech.

Tisíce užívateľov chválilo Sullivanovo nenápadné gesto. "Povedal: ‚Dnes nie, Ježišu!‘" napísal jeden z komentujúcich. "Stále sa nemôžem prestať smiať," uviedol ďalší. Iní špekulovali, že chlapcova reakcia mohla v skutočnosti znamenať vyjadrenie jeho názoru na náboženstvo. 

Viac o téme: DieťaKrstKňazBiblia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu