Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zlodej práve kradol bicykel z garáže, keď za ním dobehol retriever: Len ťažko uveríte, čo nasledovalo

(Zdroj: Facebook/San Diego Police Department)

SAN DIEGO - O zlatých retrieveroch sa hovorí, že to nie sú psy, ktoré by dokázali brániť váš dom pred lupičmi. A nasledujúce zábery to len dokazujú. Vidno na nich lupiča, ktorého (ne)zastavilo práve toto plemeno. Namiesto toho, aby ho odradil od krádeže... no, veď uvidíte sami.

Zlaté retrievery sú známe svojou priateľskou a milou povahou. Nie nadarmo sa hovorí, že namiesto toho, aby lupiča zastavili, mu v skutočnosti ukážu cestu k cennostiam v dome. Ak tomuto tvrdeniu stále neveríte, možno vás presvedčí video, ktoré na Facebooku zdieľalo policajné oddelenie v San Diegu. Zachytáva totiž lupiča, ktorý z garáže kradne bicykel.

Keď už vyšiel z garáže, zrazu z dverí vybehne pes. Na zlodeja sa však nevrhol, ale sa s ním prišiel pomaznať. Muž, ktorý mal v úmysle kradnúť, dokonca opäť odparkoval bicykel do garáže a začal sa so psom maznať. Retriever si spokojne ľahol na zem a užíval si škrabkanie. "Aj ja ťa ľúbim, veľký chlapec," povedal lupič a následne s elektrickým bicyklom v hodnote zhruba 1300 dolárov (1180 eur) odišiel. Teraz po ňom pátra polícia.

Ľudia v komentároch sa zhodli na tom, že podobné správanie zo strany psa sa dalo čakať. "Nemôžete mať zlatého retrievera ako strážneho psa! Sú príliš priateľskí," napísal jeden užívateľ. "Ak by bol ten pes schopný stáť a používať ruky ako ľudia, pravdepodobne by tomu chlapovi pomohol kradnúť, pretože taká je povaha tohto plemena psa," pridal sa ďalší.

Viac o téme: ZlodejPesLupičZlatý retrieverKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu