Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rybár tvrdí, že má VIDEODÔKAZ o existencii mýtického tvora: Z tých zvukov vám naskočí husia koža!

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/the_paranormal_chic)

USA - Záhada toho, čo sa skrýva v hlbinách mora, fascinuje ľudí už od nepamäti. Konšpirační teoretici sú najnovšie presvedčení o tom, že majú dôkaz o existencii niektorých z najslávnejších mýtických stvorení. Jeden z rybárov v noci nakrútil video, ktoré údajne zachytáva strašidelný spev morských sirén.

Ryun Coleman sa na TikToku podelil o zábery z lode, ktoré vystrašili nejedného užívateľa. Nakrútil dve záhadné postavy, ktoré plávajú pri jeho lodi v rozbúrených vlnách. "Čo sú to? Čo sa to, do pekla, deje?" počuť vo videu. Keď namieril kameru na more, všimol si, že niečo pod hladinou rýchlo pláva. V pozadí je následne počuť kvílivý zvuk. Podľa Colemana naňho niekto kričal, aby po neho skočil.

Zábery pochádzajú ešte z minulého roka, no nedávno sa objavili na populárnom profile na TikToku s názvom The Paranormal Chic. "Ak veríme v mýty a legendy, ktoré tu boli od počiatku, námorníci, ktorí sa pred stovkami rokov vracali domov, tvrdili, že boli svedkami sirén. Ich cieľom bolo nalákať námorníkov na smrť ich utopením a zjedením a jedným zo spôsobov, ako to urobili, bol spev. Je strašidelné, že video zachytáva spev uprostred oceánu," uviedla autorka účtu. 

Pred mesiacom sa The Paranormal Chic podelila o ďalšie z videí, ktoré údajne poskytujú najlepší dôkaz ich existencie. Tentoraz vzniklo za denného svetla a zblízka a zachytáva tajomného, trblietavého vodného tvora blízko hladiny vody. 

Mnohých ľudí zábery vystrašili. "Neviem, ale neznie to veľmi očarujúco a nelákalo by ma to nikam inam, ako sa schovať pod posteľ," uviedol jeden z komentujúcich. "Všetko je možné vzhľadom na to, že v legendách/mýtoch je vždy zrnko pravdy," poznamenala ďalšia osoba. Objavili sa však aj racionálnejšie vysvetlenia javu. "Znie to skôr ako veľryba, delfín alebo niečo podobné," píše sa v jednom komentári. 

 

Viac o téme: SirénaRybárZáhadaMorská pannaMýtický tvor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu