Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Košičanka pátra po taxikárovi, ktorý doviezol jej manžela domov: Nemal čím zaplatiť, tak mu nechal... OCH!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

KOŠICE - Bizarná udalosť sa stala jednému taxikárovi v metropole východu. Jeden muž využil jeho služby, no nemal pri sebe hotovosť, tak mu nechal svoj občiansky preukaz s tým, že vybehne hore do bytu po peniaze a vráti sa. No nestalo sa. Je možné, že po doklade pátra doteraz.

Na stránke Denník taxikára na Facebooku sa objavil vtipný príbeh, i keď hlavnému aktérovi tak zrejme nepripadal. Ozvala sa jeho manželka s tým, že pátra po taxikárovi, ktorý ho v piatok 16. júna viezol domov z centra na Markusovu ulicu. 

"Môj manžel nemal hotovosť na zaplatenie, tak nechal vodičovi ako zábezpeku svoj občiansky s tým, že zbehne domov po peniaze a donesie mu ich. No po večeri strávenom v meste ho výstup na siedme poschodie tak zložil, že zaspal a až ráno si spomenul, že mal ešte ísť zaplatiť za taxík," napísala. 

Košičanka pátra po taxikárovi,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nie je známe, ako sa tento príbeh skončil, či muž svoj občiansky preukaz dostal späť. Užívateľov ale minimálne dobre pobavil, i keď by asi nikto nechcel dopadnúť rovnako. "Legenda hovorí, že taxikár doteraz čaká za rohom," napísal Martin. "Možno zistí, že mu schválili úver alebo si kúpil nejaké elektro," zažartovala ďalšia osoba. Ďalší užívatelia špekulovali, ako sa vôbec niečo také mohlo stať, keďže pri objednávaní taxi služby cez mobilnú aplikáciu sa už dá platiť kartou. Je preto pravdepodobné, že Košičan do taxíka nastúpil priamo na ulici alebo na ich stanovisku a v takom prípade takýto spôsob platby nebol možný. 

Viac o téme: TaxiTaxikárKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu