Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Denný rozvrh žiaka (6) valcuje internet: Pozrite na tie aktivity... a toto robí od od 14:30 do 14:45!

(Zdroj: Twitter/Laiba)

LONDÝN - Denný nabitý rozvrh šesťročného žiaka, ktorý sa objavil na Twitteri, zabáva užívateľov. Tí žasnú nad jeho schopnosťou naplánovať si deň doslova do bodky. Najviac sa však smejú na jeho jasných prioritách. Kým si totiž chlapec na štúdium počas dňa vyčlenil štvrťhodinku, zvyšný čas zahltili zábavné aktivity.

Užívateľka menom Laiba sa na Twitteri podelila o fotografiu denného režimu svojho šesťročného bratranca, ktorý má prehľadne naplánovaný celý deň. Ak by ste v záplave časových údajov hľadali čas na učenie, musíte sa poriadne zahľadieť. Chlapec je totiž ochotný venovať sa tejto činnosti maximálne pätnásť minút denne, konkrétne od 14:30 do 14:45. Zvyšné hodiny vypĺňa ďalšími aktivitami. Vstáva napríklad o 9:00 a do 9:30 sa venuje osobnej hygiene. Od 10:00 do 11:00 pozerá televízor, od 15:15 do 17:00 spí. Potom sa venuje ďalším zábavkám, až nakoniec o 21:00 zaľahne do postele. 

"Čas boja' Všetko, čo musíme urobiť, je tri hodiny chrániť seba a dom pred útokom vankúšov... 'Čas manga' Jedáva mango s mojou Abbou... 'Červené autíčko' je jeho obľúbená hračka a 'cheez time' je v podstate čas na oddych a džús," približuje autorka príspevku. 

Fotka vyvolala úsmevné reakcie. Zatiaľ čo niektorí ľudia označili žiaka za inteligentného, iní iba zaplavili sekciu komentárov emotikonmi. "Nech si to užije! Stačí pätnásť minút štúdia. Je inteligentný. Inteligentným ľuďom netrvá hodiny, kým pochopia veci," napísal jeden z užívateľov. "Chcel napísať od 14:30 až 15:00, ale to je príliš veľa času na učenie," zavtipkoval ďalší. 

Viac o téme: ŽiakRozvrhŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu