Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž (36) sa počas divokého sexu netrafil do partnerky: Hororové zranenie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSHI - Muž z Tanzánie prišiel na pohotovosť s bolestivým a opuchnutým penisom po tom, čo pri sexe zasiahol perineum (miesto medzi vagínou a konečníkom) svojej partnerky. Potom už len počul praskavý zvuk. Vyšetrenia preukázali zlomeninu na troch miestach.

Tridsaťšesťročný Afričan sa dostavil do zdravotného strediska so sťažnosťami na opuch a bolesť v penise a krv v močovej trubici. Urológovia v nemocnici pod vedením doktora Bartholomea Nicholausa Ngowiho opísali celú situáciu v časopise International Journal of Surgery Case Reports. "Pacient uviedol, že keď vykonával pohlavný styk so svojou partnerkou, počul náhly, praskavý zvuk. Penis vykĺzol, stratil smer a zasiahol ženskú perineálnu oblasť, keď sa ho pokúšal znova zaviesť späť," píše sa v správe. Po praskavom zvuku nasledovala rýchla strata erekcie a všetky spomínané symptómy.

Muž (36) sa počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ultrazvukové vyšetrenie a magnetická rezonancia odhalili dokopy tri zlomeniny vrátane čiastočného pretrhnutia močovej trubice a hematóm. Napriek tomu, že v penise nie sú žiadne kosti, tieto zranenia sú stále známe ako "zlomenina" penisu. Pacient podstúpil urgentný chirurgický zákrok.

"Zlomenina penisu je nezvyčajný urologický stav, definovaný ako ruptúra tunica albuginea v dôsledku tupého poranenia stoporeného penisu. Môže sa vyskytnúť počas masturbácie, nočnej erekcie pri prevrátení tela alebo pri pohlavnom styku. Najčastejšie k nej dôjde práve pri styku," vysvetlili lekári. Pacient bol prepustený do domácej starostlivosti tri dni po operácii. Na kontrole po polroku oznámil, že jeho sexuálny život sa vrátil do normálu.

Viac o téme: SexZlomený penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu