Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mužovi z Česka sa stala masturbácia osudnou: Pitva odhalila jeho zvrátené chúťky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HRADEC KRÁLOVÉ – Tridsaťročný muž zomrel s pingpongovou loptičkou v zadku po tom, čo počas masturbácie dostal zásah elektrickým prúdom. Pitva toho ukázala ešte o niečo viac. Lekári našli cudzie predmety v rôznych častiach tela.

Šokujúci incident opísali v časopise Legal Medicine lekári z Fakultnej nemocnice Hradec Králové, kde bola vykonaná pitva. Autori uviedli, že 30-ročný Čech sa pokúšal súčasne uspokojiť viacero atypických fetišov – praktiky známej ako autoerotická parafília. Slobodného muža žijúceho s rodičmi našli po tom, čo hasiči museli na izbe vykopnúť dvere. Na ich klopanie na dvere totiž syn dlho nereagoval. Muž mal na sebe jednodielne dámske plavky a okrem toho mal nohy, trup a krk omotané popruhmi z plastu a látky, píše Daily Mail.

Mužovi z Česka sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V blízkosti mužovho tela našli policajti elektický masážny prístroj napojený na elektrinu. Testy ukázali známky opotrebovania jednoručného zariadenia, ktoré zlyhalo. Popáleniny na mužovej koži nad jeho penisom zodpovedali tvaru masážnej hlavice prístroja. Smrť bola uzavretá ako „náhodný zásah elektrickým prúdom.“ Pitva toho však odhalila viac.

Lekári našli v mužových črevách čudné cudzie teleso – ozdobný kondóm v plastovej priesvitnej škatuľke, na ktorej bol pripevnený štítok s krstným menom muža. Meral približne 5,5 centimetrov. Asi 9 centimetrov dlhý predmet našli v jeho konečníku – išlo o okrúhly plastový valec, na ktorom bola umiestnená pingpongová loptička pripevnená plastovým obalom. Ďalšie vyšetrenia zistili, že muž trpel prekrvením vnútorných orgánov, opuchom pľúc a mozgu v dôsledku zachytenej tekutiny, zatiaľ čo krv zostala zaseknutá v srdcových komorách.

Viac o téme: PitvaMasturbáciaFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu