Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík odhalil skrytý vtip starý 30 rokov v Simpsonovcoch: Určite ste o ňom netušili!

(Zdroj: Twitter/Ewzzy Rayburn)

INDIANAPOLIS - Fanúšikovi Simpsonovcov sa podarilo odhaliť vtip, o ktorom sa nevedelo celé desaťročia. Vďaka šikovnej úprave zvuku zistil, čo povedala Marge Homerovi, keď mu zvonilo v ušiach a diváci nič nepočuli. Mnohí ľudia na Twitteri ďakujú mužovi za odhalenie tohto tajomstva.

Skrytý vtip v Simpsonovcoch odhalil fanúšik 31 rokov po jeho prvom odvysielaní v televízii. Vtip z epizódy v sezóne 3 s názvom "The Otto Show" bol tvorcami zámerne ukrytý, ale vďaka šikovnej úprave zvuku od profesionálneho editora videí Ewzzyho Rayburna sa ho konečne podarilo odhaliť. 

Rayburn zdieľal video na Twitteri, ktoré zachytáva Marge, ako dáva Homerovi prednášku predtým, než vezme svoje deti na koncert Spinal Tap. Diváci vidia interakciu z Homerovho pohľadu a vedia, že Homer nepočuje, pretože mu zvoní v ušiach. Zatiaľ čo Homer je hlavným vtipom, tvorcovia v komentári k DVD prezradili, že dlho pracovali na tom, čo Marge povedala, napriek tomu, že vedeli, že diváci to počuť nebudú. 

O tri desaťročia neskôr Rayburne konečne odhalil to, čo Marge v epizóde povedala. Použil Adobe Audition na to, aby vymazal niektoré časti zvuku a zvýšil hlasitosť ostatných. "No dobre, ale uisti sa, že Bart a Lisa nepreberú žiadny z postojov kapely k ženám, alkoholu, náboženstvu, politike... naozaj ničomu," znie veta, ktorú Marge povedala Homerovi. Mnohí užívatelia Twitteru poďakovali Ewzzymu za zverejnenie roky ukrytého vtipu z veľmi obľúbenej televíznej šou. "Nájsť nový vtip pochovaný v epizóde 3. série mi pripadá ako skutočný darček," napísal jeden z komentujúcich.

Viac o téme: VtipHomerSimpsonovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu