Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dokážete medzi plameniakmi nájsť balerínu? Ak to zvládnete do toľkoto sekúnd, máte vysoké IQ

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jagran Josh)

LONDÝN - Hlavolam, ktorý testuje pozornosť pohľadom na ružové plameniaky, sa stal hitom. Je potrebné medzi nimi nájsť balerínu, no nie je to vôbec jednoduché. Optická ilúzia už zneistila mnohých lúštiteľov. Ale možno práve vy budete patriť medzi šťastlivcov, ktorým sa to podarí.

Optické ilúzie dokážu skvele otestovať vašu pozornosť. Do tejto kategórie patrí aj obrázok plný ružových plameniakov. Vtáky však nie sú to jediné, čo ilustrácia skrýva; je medzi nimi ukrytá aj balerína. Nájdete ju? 

 

Optical Illusion IQ Test: Can you spot the Hidden Ballet Dancer Among Flamingos in 11 Secs? #puzzle #illusion #dancer

Posted by Jagran Josh on Thursday, February 23, 2023

Ak ste tipovali, že má na sebe ružový kostým so širokou sukničkou pripomínajúcou telo a sfarbenie plameniaka, nemýlite sa. Autor hádanky vložil balerínu medzi kŕdeľ plameniakov, aby medzi nich úplne zapadla. Je naozaj veľmi komplikované zistiť, kde sa nachádza. A aby to nebolo príliš jednoduché, máte len jedenásť sekúnd na to, aby ste ju našli. Ak tento boj s časom prehráte, nebude to veľmi povzbudivé pre vaše ego. Ale ak sa vám to podarí v danom časovom limite, máte podľa autora hádanky vysoké skóre IQ, aké má len jedno percento populácie. 

Dokážete medzi plameniakmi nájsť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jagran Josh)

Viac o téme: HádankaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu